Confluenţe Literare: FrontPage
CONFLUENŢE LITERARE

CONFLUENŢE LITERARE
ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENT
DE PROZĂ

CLASAMENT
SĂPTĂMÂNAL
DE PROZĂ


Home > Eveniment > Aparitii > Mobil |   


Autor: Stefan Kellner         Publicat în: Ediţia nr. 2043 din 04 august 2016        Toate Articolele Autorului

Cumva trebuie să încep - proză scurtă
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
A apărut cartea mea "Cumva trebuie să încep", editată de Editura Coresi din București.  
 
Când am ieșit din casă și am luat-o pe strada Mare, Broadway, cum îi zicem noi în sat, m-am întâlnit cu Mary, Măria lu Tontu de stă în spatele bisericii. Am întrebat-o unde se duce, mi-a zis că se duce să babysituie la copilul lu frate-său, Kevin, că frate-său e plecat cu muierea, mama lu Kevin și cu ai bătrâni, părinții lui, la târg la oraș. Și Kevin, (noi îi zicem Mielu, că-i cam bleg de la naștere) n-a putut să rămână singur acasă așa că a rugat-o mama lu Kevin, Janette, (noi îi zicem regățanca, că-i de undeva de lângă București, da numa pe la spate) să aibă grijă de el, să nu cadă în fântână ori să mânce iară din covata porcilor. Pe Janette asta a luat-o prostu de Mitru după ce a stat șase luni la București la școala de impiegați de mișcare și a lăsat-o grea cu Mielu. Pe urmă . . .  
 
 
Referinţă Bibliografică:
Cumva trebuie să încep - proză scurtă / Stefan Kellner : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2043, Anul VI, 04 august 2016, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Stefan Kellner : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Stefan Kellner
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.
 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX DE ARTICOLE AUTOR

 
 
CLASAMENT
DE POEZIE

CLASAMENT
SĂPTĂMÂNAL
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!