AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  


Autor: Sorin Petrache         Publicat în: Ediţia nr. 2019 din 11 iulie 2016        Toate Articolele Autorului

CÂND SENIORII CATEDREI INTRĂ ÎN VACANȚĂ...
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cinci colegi din cadrul corpului didactic al Colegiului Național „Teodor Neș” din Salonta (Bihor) vor intra, din această vară 2016, într-o binemeritată odihnă, atingând frumoasa vârstă a pensionării: prof. Ioan Stepan, prof. Cornelia Filip, prof. Eva Maghiar, înv. Florica Iova și înv. Marioara Herpuț. 
  
Le dorim multă sănătate, noi toți cei care, de-a lungul anilor, le-am fost colegi, elevi, colaboratori și susținători sau părinți ai elevilor acestor dascăli exemplari! Felicitări tuturor pentru o carieră excepțională. Ați fost, prin excelență, cu toții, dascăli extraordinari, dintr-o generație care a practicat această meserie cu toată dragostea și dedicarea necesare unui învățământ de calitate. Să aveți parte în continuare de sănătate și de bucurii, să vă petreceți anii următori în cel mai frumos mod posibil! Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate. 
  
sursa: 
  
Jurnal Salontan & facebook.com/Colegiul-National-Teodor-Nes-Salonta/...Anca Eva 
  
Referinţă Bibliografică:
CÂND SENIORII CATEDREI INTRĂ ÎN VACANȚĂ... / Sorin Petrache : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2019, Anul VI, 11 iulie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Sorin Petrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sorin Petrache
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!