AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Sorin Petrache         Publicat în: Ediţia nr. 1495 din 03 februarie 2015        Toate Articolele Autorului

HAR DE EVANGHELIZARE PESTE SALONTA MARE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
„Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură. Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit; dar cine nu va crede va fi osândit” – a poruncit Domnul și Dumnezeul nostru Isus Hristos ucenicilor, punând astfel în inima lor puterea vieții veșnice în biruința Jerfei Sale. 
  
Prin acest har al dragostei lui Dumnezeu oferit tuturor locuitorilor orașului Salonta, comunitatea creștinilor din Biserica Baptistă „Betel” va organiza, timp de o săptămână, începând cu serviciul divin din seara de duminică, 8 februarie, prima „Săptămână de Evanghelizare” din acest an. 
  
„Vă invităm cu dragoste în Hristos să fim martorii Evangheliei Sale într-o săptămână de zidire spirituală, în perioada 8 - 15 februarie 2015. Vă așteptăm să cunoaștem împreună voia lui Dumnezeu pentru mântuirea sufletului nostru și să fim împreună-biruitori în veșnicia Împărăției Sale”, ne-a declarat Florin Cociubei, pastorul Bisericii Baptiste din Salonta. 
  
Serviciile divine vor începe de la ora 17:00 în duminicile din 8 și 15 februarie, iar în cursul săptămânii, pentru perioada luni – vineri, Serviciile divine de evanghelizare vor începe de la ora 18:00. 
  
Cuvântul lui Dumnezeu va fi predicat de pastori ai comunităților creștine baptiste din Timișoara, Arad și Oradea. Ilie Țundrea (pastorul Universității Emanuel din Oradea), Ion Damian (pastorul Bisericii „Betania” din Radna, județul Arad), Gheorghe Chișe (pastorul Bisericii „Providența” din Tulca), Viorel Ile (pastor al Bisericii „Sion” din Oradea), Petru Vidu (pastor al Bisericii Emanuel din Oradea şi preşedinte al Comunităţii Bisericilor Creştine Baptiste de Oradea şi Satu-Mare), pastorul Moise Vrăjitor din Timișoara și pastorul Toni Mic vor împlini în călăuzirea Duhului Sfânt îndemnul dat nouă tuturor de Dumnezeu prin Apostolul Pavel care vestea romanilor și grecilor, cu dragoste, răbdare și înțelepciune, Evanghelia Domnului Isus Hristos: „Astfel, credinţa vine în urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos. Căci toate aceste lucruri se petrec în folosul vostru, pentru ca harul mare, căpătat prin mulţi, să facă să sporească mulţumirile spre slava lui Dumnezeu”. 
  
Sorin Petrache 
  
Referinţă Bibliografică:
HAR DE EVANGHELIZARE PESTE SALONTA MARE / Sorin Petrache : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1495, Anul V, 03 februarie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Sorin Petrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sorin Petrache
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!