AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Sorin Petrache         Publicat în: Ediţia nr. 1438 din 08 decembrie 2014        Toate Articolele Autorului

Un dar neprețuit printr-un zâmbet fericit
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Asociația umanitară „Smiles” România organizează vineri, 12 decembrie, la Centrul pentru persoane vârstnice „JFL” (Joint Facility of Love) din Salonta un concert caritabil de colinde și cântece creștine spre lauda Nașterii Pruncului Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.  
Alături de cei 27 de rezidenți, pensionari români și maghiari, de personalul centrului de îngrijire, vor colinda bucuria Crăciunului tinerii din grupurile de închinare „Adonai” și „Sehina” coordonate de Rebeca Marișcaș și Daniel Olcean. Concertul începe la ora 18:00, la sediul Asociației „Smiles” din Salonta situat pe strada Kulin Gyorgy nr. 24-26. Prin mesajul lor - „De Crăciun, fă pe cineva fericit și vei fi tu însuți fericit!”, tinerii voluntari vor să readucă zâmbetul pe chipul brăzdat de suferință al persoanelor de vârsta a treia.  
Au pornit de la un singur proiect („Sprijin acordat familiilor aflate în dificultate”) și un singur voluntar iar astăzi, Asociația „Smiles”, sub coordonarea inimosului Kevin D. Hoy, a directoarei Maria Hava, a managerului de proiecte Georgeta Opreanu, a numeroșilor colaboratori și voluntari, desfășoară 18 programe de asistență socială în Oradea, Salonta și multe alte localități din județul Bihor, având peste 60 de angajați și numeroși voluntari din Marea Britanie, Statele Unite și România.  
Autoare: prof.înv.primar ILIE Adela Sofia  
 
Referinţă Bibliografică:
Un dar neprețuit printr-un zâmbet fericit / Sorin Petrache : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1438, Anul IV, 08 decembrie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Sorin Petrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sorin Petrache
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!