CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Simona Culea         Publicat în: Ediţia nr. 1561 din 10 aprilie 2015        Toate Articolele Autorului

Simona CULEA - DĂRUIEŞTE MUZICA !
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Prietenii se întâlnesc din când în când să depene amintiri, să afle noutăţi, să asculte împreună o muzică bună şi să viseze frumos la planuri de viitor. Ca fiecare dintre noi să găsească zi de zi o astfel de ocazie am creat un proiect românesc unic: „Enciclopedia Muzicală a României” ce şi-a propus să reunească în portalul www.abcMuzical.ro toată istoria muzicii româneşti dar şi prezentul şi planurile de viitor ale compozitorilor, interpreţilor, orchestrelor şi trupelor româneşti chiar dacă activează în România sau oriunde în lume şi indiferent de genul muzical abordat. Important este că românii de pretutindeni să găsească aici informaţiile necesare despre muzicienii îndrăgiţi, să le asculte muzică şi să afle noutăţi despre melodii, albume sau concerte şi chiar să cumpere melodiile sau albumele preferate din magazinul on-line al Enciclopediei.  
 
Pentru a fi în contact cu tot ce înseamnă muzica românească, prietenii noştri pot urmări cele mai noi ştiri şi pe Facebook, pe pagina Enciclopedia Muzicală sau pe grupul Ştiri din muzica românească ce a depăşit de curând pragul de 11.000 de membrii şi creşte pe zi ce trece, ceea ce ne face mândri dar ne şi responsabilizează pentru a aduce în fiecare zi, în prim-plan, tot ce este mai bun în muzică românească, cu decenţă, perseverenţă şi încredere că lucrurile bune vor dăinui în timp.  
 
Pentru a avea cât mai aproape comunitatea artiştilor avem grupul ArtistGrup Enciclopedia Muzicală care este dedicat numai muzicienilor romani (cântăreţi, interpreţi, instrumentişti, compozitori, dirijori, aranjori, formaţii, grupuri şi ansambluri muzicale), indiferent de genul muzical.  
 
Pentru toţi cei ce simt româneşte dar sunt departe de casă am creat, tot pe Facebook, Grupul Asociaţiile Româneşti din Diaspora care îşi propune să promoveze cultura şi artiştii români şi, în special, muzica românească. Toţi românii sunt bineveniţi iar cei care doresc să anunţe evenimente importante despre artiştii noştri o pot face cu mare drag.  
 
Îi aşteptăm pe toţi românii din afara graniţelor ţării să ne calce pragul... virtual şi să ne anunţe concerte, spectacole sau alte evenimente ale artiştilor romani astfel încât să le distribuim tuturor membrilor din comunitatea noastră virtuală care este, de fapt, o oglindă a comunităţilor în care trăim fiecare dintre noi şi putem crea, astfel, legături puternice pe toate meridianele.  
 
Pe toţi artiştii din diaspora care fac parte din această lume minunată a muzicii îi aşteptăm să ne contacteze pentru a se putea înscrie în Enciclopedia Muzicală a României unde putem crea o pagină dedicată pe www.abcMuzical.ro cu biografie, poze, albume, melodii, videoclipuri, ştiri şi evenimente. Pe lângă acestea oferim şi pachete de promovare integrată (on-line, radio şi TV) printr-o serie de abonamente astfel încât muzica artiştilor romani să fie cunoscută şi apreciată peste tot în lume.  
 
De asemenea, toţi artiştii înscrişi în Enciclopedia Muzicală a României pot fi invitaţi să cânte la evenimentele din diaspora. Asemenea evenimente pot fi organizate în comunităţile româneşti şi de către echipa Enciclopediei, cu artiştii înscrişi în portalul www.abcMuzical.ro, astfel încât romanii de pretutindeni să aibă ocazia de a-i vedea pe soliştii lor preferaţi.  
 
Vă aşteptam cu drag şi vă urăm Paste fericit!  
 
Echipa Enciclopediei Muzicale a României  
 
Referinţă Bibliografică:
Simona CULEA - DĂRUIEŞTE MUZICA ! / Simona Culea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1561, Anul V, 10 aprilie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Simona Culea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Simona Culea
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!