AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Proza >  


Autor: Silvia Cinca         Publicat în: Ediţia nr. 1871 din 14 februarie 2016        Toate Articolele Autorului

ALEGERE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
In această lume nebună, în care zilnic suntem atacaţi cu minciuni, cu brutalitatea vorbelor, cu lipsuri si violenţe, în această lume a luptei pentru putere şi supremaţie de orice fel, în lumea murdară a hoţiilor şi distrugerii umane, am găsit că există un colț în inimile noastre prin care ne putem apăra. Prin care putem lupta, prin care ne putem situa dincolo de gloanţele, ameninţătoare, violente ale răului din jur. 
  
Acolo este lumea prin care ne detaşăm, prin care vedem viaţa în lumina răsăritului de soare, este lumea libertăţii totale, a iubirii şi a izbânzii în viaţă. De acolo mi-am tras seva spre a iubi omul, spre a-l venera, spre a-l face stăpânul real al pământului. Vino în lumea mea şi împreună vom uita, poate o vreme, urâtul dinafara sufletului nostru şi împreună vom spera și chiar lupta fără a fi afectați sufletește pentru o lume mai bună. 
  
Primeşte MAGIA VIETII, şi privește fără ați implica sufletul în lupta mârşavă a politicii, în corupţia în care ne scăldăm fără voie, în minciunile care acoperă viaţa noastră cu norul negru produs al unor gânduri pierdute. Vino, vom fi alături într-o lume mai bună. 
  
Vă invit la Pagina mea - Adresa: www.facebook.com/magiesilvia 
  
Referinţă Bibliografică:
ALEGERE / Silvia Cinca : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1871, Anul VI, 14 februarie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Silvia Cinca : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Silvia Cinca
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!