AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Ganduri >  


Autor: Sergiu Găbureac         Publicat în: Ediţia nr. 2029 din 21 iulie 2016        Toate Articolele Autorului

Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (158): ADIO, DAR RĂMÂN CU TINE !

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Avertisment!  
Tableta poate crea un disconfort accentuat!  
 
La Bălăceanca birjar!  
Paranoicii nu dorm niciodata!  
 
Dezintegrarea Marii Britanii ar fi una din cele mai mari victorii ale propagandei ruseşti! Populismul lui Nigel a prins la analfabeţii reginei Elisabeta. Anglia analfabetă, out! Scoţia şi Irlanda de Nord să rămână în U.E. Urmează, firesc, izolare, stagnare, crize!  
 
E clar că mai peste tot în lume educaţia a făcut paşi serioşi înapoi, civilizaţia rezumându-se doar la burtă şi distracţii uşoare. Boboarele se înfrâng singure. Asta e lumea! Nu e prima oară.  
 
După prima desfiinţare a Uniunii Europene, acum o mie de ani, au urmat 800 de ani de întuneric pentru întreaga Europă. Valuri migratoare, teroare, înapoiere economică! Consecinţele le vom suporta cu toţii. Nepăsarea se plăteşte! Numai unirea statelor mai poate salva Europa în faţa marilor provocări globale.  
 
Mă tot întreb dacă tot ce se întâmplă nu e, de fapt, o cacealma englezească! Personal m-am săturat de nazurile fără de sfârşit ale englezilor. S-aşteptăm trecerea celor trei zile de furtună politică! Cod roşu!  
 
P.S. Văd că şi la români sunt mulţi pacienţi de Bălăceanca!  
De fapt, e normal după cum tot votăm de 26 de ani.  
 
*  
Toate bune!?!  
P.S. Vrei tabelete? Ia de aici http://blogulluigabu.blogspot.ro/  
Ai nevoie de o informaţie?  
Mică, mică? O rezolvăm împreună.  
Trimite mai departe! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!  
-------------------------------------------------  
Sergiu GĂBUREC  
Tel. 0731 936 615  
Bucureşti  
sâmbătă 25 iunie 2016  
Referinţă Bibliografică:
Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (158): ADIO, DAR RĂMÂN CU TINE ! / Sergiu Găbureac : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2029, Anul VI, 21 iulie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Sergiu Găbureac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sergiu Găbureac
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!