CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Ganduri >  Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (133): BREAKING NEWS

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Pentru mine ştirile săptămânii nu au fost nici discursul bun al preşedintelui, nici gesturile emoţionante ale prim ministrului la parada de Ziua Naţională, ci defilarea, pentru prima oară, a unui detaşament de ofiţeri cu dube din dotare de la penitenciarele României, pe la poalele Parlamentului României.  
 
Un semnal foarte clar al Codruţei Kovesi: „E de neînţeles cum unii cred că pot scăpa, în continuare, luând mită. Nu punem beţe în roatele carierei lor. Ei îşi distrug propria carieră comiţând aceste infracţiuni.” Nu ştiu dacă dubele au defilat şi prin alte localităţi din ţară!  
 
La votul pentru ridicarea imunităţii lui Dan Şova, un alt coleg a furat o bilă. Ce vrei, nu s-a putut abţine şparlamentarul! Când eşti obişnuit să furi furi orice, furi oriunde!  
 
La Consiliul Naţional al Partidului Naţional Liberal de pe 11 decembrie a.c. vor fi dezbatute şi supuse votului criterii drastice de desemnare a candidaţilor la viitoarele alegeri:  
 
01) Lustraţia  
02) Traseismul politic  
03) Nepotismul  
04) Contractele cu statul  
05) Falsul în declaraţii  
06) Stările de incompatibilitate şi conflict de interese  
07) Atitudinile discriminatorii  
08) Datorii la bugetul de stat  
09) Plagiatul  
10) Problemele penale  
 
Credeţi că ar mai fi ceva de adăugat? Să rămână PNL fără aripa democrată (infiltraţii SMR-ului)?!? Şi dinspre PSD sunt angajamente mari în această privinţă !Vorbe am mai auzit, să vedem faptele.  
Moş Crăciun vine, pas cu pas, cu un sac plin de surprize! Văd că Moş Nicolae ne mai scapă de trei şparlamentari ! DNA, şo pe ei!  
 
Pilula destresantă  
- Şefule, am avut un vis tare urât. Eram amândoi în iad. Dumneata te perpeleai într-un cazan cu smoală!  
- Dar tu?  
- Eu, tot slugă, puneam lemne pe foc!  
 
ULTIMA ORĂ!  
Moş Nicolae vine şi cu un nou număr al revistei „DIN LUMEA COLECŢIONARILOR”  
 
*  
Toate bune!?!  
Ai nevoie de o informaţie?  
Mică, mică? O rezolvăm împreună.  
Trimite mai departe! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!  
-------------------------------------------------  
Sergiu GĂBUREC  
Tel. 0731 936 615  
Bucureşti  
 
sâmbătă, 5 decembrie 2015  
 
Referinţă Bibliografică:
Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (133): BREAKING NEWS / Sergiu Găbureac : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1801, Anul V, 06 decembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Sergiu Găbureac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sergiu Găbureac
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!