AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Ganduri >  Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (82): MANIPULAREA CONTINUĂ !
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Premierul Victor Ponta, creaţia artificială a şobolanilor roşii, a afirmat marţi, că va da declaraţii la DNA, în dosarul Microsoft, dacă va fi chemat de procurori. „Mă duc şi spun tot ceea ce ştiu.”  
 
Hai, că-i tare! Din presupusul ofiţer acoperit 007 apare turnătorul ordinar 000! Şi plagiator! Pe deasupra!  
 
Pus să servească cauza, VVP declară că totul vine de la... Cotroceni. Să nu ştie că serviciile americane i-au pus cartoful fierbinte în traistă? Ale noastre servicii secrete s-au făcut, din, nou, de cacao! Au ţinut afacerea sub preş. Cred că de aia a plecat, instantaneu, Meleşcanu spre ciolanul prezidenţial!  
 
Vom vedea aplicată cunoscuta tehnică a tergiversării practicată, decenii, de Parlament şi Justiţia independentă ! Manechinul a declarat, senin, că pentru o asemenea bagatelă, ridicarea imunităţii parlamentarilor incriminaţi în Microsoft, nu convoacă Senatul lui! Brusc parlamentul „democratic” intră în vacanţă, doar după câteva zile de muncă „intensă”! Cică, avem alegeri prezidenţiale! Ce vrei ruşine mai mare, dacă până şi capii învăţământului fură! Vă daţi seama pe ce mâini s-a aflat educaţia neamului?  
 
Cât despre Abramburica, implicată în monstruozitatea Microsoft, sunt aproape sigur că a semnat ceva acte. Ca primarul! De Dan Nica nu mă mir, dacă până şi la Romfilatelia a acceptat implantarea unei „rândunici”, ce a transformat emiterea mărciil poştale româneşti într-o afacere veroasă, terfelind la greu imaginea României. Acum, colonel Critinuca e deconspirată, deşi ştiam demult ce hram poartă:  
 
John Perkins, autorul bestseller-ului „Confesiunile unui asasin economic”, declară, în exclusivitate pentru acelaşi Cotidianul că modelul asasinilor economici, descris în cartea sa, a fost folosit şi în România, de companii precum Bechtel sau Chevron.  
 
Candidaţii oficiali au strâns în total peste 7,1 milioane de semnături! La care se adaugă semnăturile pentru cei care nu au reuşit să-şi depună candidatura. Să vedem câţi cetăţeni se prezintă la vot! Să nu fie, cumva sub numărul celor care au semnat! Dar cum pe listele electorale sunt trecuţi mai mulţi alegători decât are ţara, se va vota cu sârg şi spor! Vorba prietenului meu George Filip, poet total, din recenta sa creaţie:  
„SĂ-I TRAGEM UN GAUDEAMUS  
partide ... cu sacul, deputaţi, senatori  
n-avem preşedinte în fruntea prostimii  
şi totuşi – din viaţă nu-i bine să mori.”  
 
Apropo ! Până şi străinătatea a sesizat că nu avem niciun prezidenţiabil credibil. Turcii ne-ar fi făcut o ofertă de nerefuzat. Ne dau un fanariot. Bun, bun şi ieftin, ieftin ! Chinezii sunt şi ei pe fază, însă coreenii din nord au o ofertă mult mai tentantă. Ne oferă o sosie letală! Culmea! Pe buletinul de vot la prezidenţiale pe prima poziţie va fi... Kelemen Hunor, iar pe ultima... Vadim-Corneliu Tudor! Să moară Rudotel, nu alta! Ce-i viaţa asta, tovarăşi!  
Manipularea continuă !  
 
*  
Toate bune!?!  
Ai nevoie de o informaţie?  
Mică, mică? O rezolvăm împreună.  
Trimite mai departe! Mulţumiri! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!  
-------------------------------------------------  
 
Sergiu GĂBUREC  
Bucureşti  
sâmbătă, 4 octombrie 2014  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (82): MANIPULAREA CONTINUĂ ! / Sergiu Găbureac : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1375, Anul IV, 06 octombrie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Sergiu Găbureac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sergiu Găbureac
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!