AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Ganduri >  Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (80): SEMNALE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Am primit îndemnul să citesc o carte pe săptămână! Şi când mai stau pe facebook? Facebook-ul nu-i tot o carte?! Ehei, câte Ane Karenina nu am întâlnit aici! Câţi Caţavenci? Câte narcisiste? Câţi pantagrueli! Câţi filfizoni! Dame, cu şi fără camelii! Madame Bovary şi Don Quijoţi, cârcotaşi de profesie, idioţi şi abulici, apocaliptici, predicatori şi visători, sf-işti şi realişti, revoluţionari, exaltaţi, creştini şi atei, pesimişti, patrioţi şi patrihoţi, paranoici şi panicarzi, moralişti şi filosofi, judecători şi condamnaţi, atoateştiutori şi habarnişti, analfabeţi, la propriu şi la figurat, ce-şi dau cu părerea din cuibul vulpii... O varietate imensă de personaje, fiecare cu ideile, bucuriile, necazurile, visele şi convingerile sale. Unii trăiesc clipa, alţii trec pe lângă ea bombănind! Margareta, e o plăcere imensă să navighez în această lume real-virtuală! Şi, bineînţeles, din când în când, să citesc o carte bună!  
 
*  
 
A ieşit albumul-catalog PIATRA-NEAMŢ ODINIOARĂ ORAŞ EUROPEAN. Cuprinde 816 reproduceri ale ilustratelor editate între anii 1897-1938, fiind cea mai completă lucrare de profil editată până în prezent pentru frumosul oraş de la poalele Cozlei, Pietricicăi şi Cernegurii, odinioară cu statut oficial de staţiune climaterică!  
 
Scoaterea sub formă de e-book (format pdf, 276 de pagini, format A4, full-color) face ca reproducerile să fie de bună calitate iar textele, realizate cu mai mult sau mai puţin talent. Îmi asum întreaga vină.  
 
E-book-ul e la dispoziţia dumneavoastră, la un preţ fără concurenţă. O lucrare ce nu trebuie să lipsească din casa oricărui nemţean sau iubitor al Perlei Moldovei! E suficient să trimiteţi cererea şi adresa dv. pe gsm_as@yahoo.com  
 
Pentru cititorii din Piatra-Neamţ comanda se poate prelua de la Librăria CETATEA DOAMNEI.  
 
Lectură plăcută !  
 
*  
 
Toate bune!?!  
Ai nevoie de o informaţie?  
Mică, mică? O rezolvăm împreună.  
Trimite mai departe! Mulţumiri! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!  
-------------------------------------------------  
Sergiu GĂBUREC  
Bucureşti  
 
sâmbătă, 20 septembrie 2014  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (80): SEMNALE / Sergiu Găbureac : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1361, Anul IV, 22 septembrie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Sergiu Găbureac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sergiu Găbureac
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!