AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Reportaj >  


Autor: Roxana Turcu         Publicat în: Ediţia nr. 1780 din 15 noiembrie 2015        Toate Articolele Autorului

Eveniment KineDok la Muzeul de Artă Vizuală din Galați – VIDEO
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
Eveniment KineDok la Muzeul de Artă Vizuală din Galați  
 
 
Muzeul de Artă Vizuală Galați desfășoară un nou proiect de filme documentare KineDok, proiect al One World Romania (primul festival de film documentar din țară, dedicat drepturilor omului). KineDok a debutat în 17 septembrie și va continua până la 3 decembrie 2015.  
 
Evenimentul KineDok reunește 12 filme documentare, difuzate în 20 de spații neconvenționale din 13 orașe din România. Proiecțiile vor fi urmate de dezbateri, în funcție de tematica fiecărui film.
Interviul ce urmează a fost realizat pe data de 15 octombrie 2015, la Muzeul de Arta Vizuală Galați, cu doamna Simona Biriș, șef departament relații publice  
 
 
 
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Eveniment KineDok la Muzeul de Artă Vizuală din Galați – VIDEO / Roxana Turcu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1780, Anul V, 15 noiembrie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Roxana Turcu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Roxana Turcu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!