AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Proza >  


Autor: Rodica Elena Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 1987 din 09 iunie 2016        Toate Articolele Autorului

DESTIN ŞI DESTINE, de CECILIA COSTIN - Editura ANAMAROL, 2016
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editor RODICA ELENA LUPU  
 
Tehnoredactare RODICA ELENA LUPU  
 
Coperta Roena WOOLF  
 
Destinul e ceea ce ni se oferă.  
 
Destinul este acest „joc de lumini”, este esenţa vieţii.  
 
Împotrivirea faţă de destin este, de cele mai multe ori, fără noimă. Chiar dacă ai şti exact ce se va întâmpla, nu te poţi sustrage destinului. Dacă în mod deosebit vei reuşi astfel de performanţă, poţi fi sigur că acest lucru era înscris tot în destin.  
 
Rămân după noi atâtea lucruri necunoscute, atâtea uşi închise pe care nici nu le bănuiam, pe care nici nu le-am ştiut, sau pe care nu am încercat noi să le deschidem, trăim atât de puţin şi trecem prin atât de puţine din nenumăratele experienţe pe care viaţa ni le-ar putea oferi, încât, puţini, foarte puţini dintre noi, se pot despărţi de viaţă fără a regreta, fără sentimentul că mai aveau ceva de făcut, mai aveau de cunoscut sau de aflat ceva, mai aveau încă de ce să trăiască...(...)  
 
Rodica Elena LUPU  
 
Editura ANAMAROL, 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
DESTIN ŞI DESTINE, de CECILIA COSTIN - Editura ANAMAROL, 2016 / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1987, Anul VI, 09 iunie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!