AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Carti >  


Autor: Rodica Elena Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 1967 din 20 mai 2016        Toate Articolele Autorului

CEZARINA ADAMESCU - ADRIAN ERBICEANU - IN CĂUTAREA TINEREŢII FĂRĂ BĂTRÂNEŢE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editura ANAMAROL, Bucureşti  
EDITOR / TEHNOREDACTARE / COPERTA / RODICA ELENA LUPU  
 
Adrian Erbiceanu este Poet în toată puterea şi frumuseţea acestui cuvânt. Autorul nu s-a mulţumit doar cu „vagi insinuări de fapte / Inadvertent trasate pe hârtie, / De-o mână care a crezut că scrie / În plină zi, ca să le şteargă-n noapte” (TREPTE) – ci sub imboldul sufletesc care nu-i dă pace, dar mai ales „de teamă / Că n-o să ştie nimeni cum te cheamă” şi de „adânca sete / de adevăr” care „tăcerea ţi-o destramă” – s-a dedicat întru totul Poeziei, convins că ea o să-i confere locul de cer predestinat celor aleşi.  
 
(...)  
 
Cezarina ADAMESCU  
 
Editura ANAMAROL, 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
CEZARINA ADAMESCU - ADRIAN ERBICEANU - IN CĂUTAREA TINEREŢII FĂRĂ BĂTRÂNEŢE / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1967, Anul VI, 20 mai 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!