CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Proza >  SCRIPTA MANENT - ANTOLOGIE DE PROZĂ ANAMAROL, volumul 6
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Coperta / Grafia GEORGE ROCA 
  
Editor / Tehnoredactare RODICA ELENA LUPU 
  
SCRIPTA MANENT, da, scrisul rămâne. 
  
Atunci când un om scrie, nu ştiu cât se gândeşte la motivul pentru care o face. Nu mă îndoiesc, pot exista multe şi divesse motive şi cred că, dincolo de talent, forţa unei creaţii izvorăşte şi din ceea ce a declanşat-o, că motivaţia ei strigă dinăuntrul ei, atât de tare,încât acoperă uneori amănunte prin care se propune celorlalţi. 
  
Credeţi că lupta cu vârsta este o garanţie a fericirii? Nu e mai simplu să ne acceptam anii cu seninătate? Să luptăm cu vârsta? Care vârstă? Despre care vârstă vorbim, cea biologică înscrisă în buletin? 
  
Cercetări recente în domeniul medicinei au ajuns la concluzia că doi oameni de aceeaşi vârstă pot fi total diferiţi biologic. Unii se simt mai bătrâni decât sunt, alţii mai tineri cu zeci de ani. Aceasta contează. Tinereţea pe care o simţi şi pe care o exprimi, cea a sufletului şi a sănătăţii, nu cea pecetluită în actul de naştere. 
  
Cum primăvara, în Domnul se trezeşte descoperind Calea, Adevărul şi Viaţa - regăsind puterea de a fi - MAGDALENA ALBU, ION BABA ARMÂNESCU, ION DODU BĂLAN, ION BRAD, ELENA BUICĂ, CONSTANTIN CIUBOTARU, VICTORIA MARIA FLORESCU, ANA CALINA GARAŞ, PAUL GOMA, SABIN IONEL, RODICA ELENA LUPU, SABINA MĂDUŢA, ISABELA BIANCA NEAGU, DAN NOREA, MARIANA POPA, ELISABETA PREDA, GEORGE ROCA, GABRIELA CĂLUŢIU SONNENBERG, FILOTEEA BARBU STOIAN, MARIN VOICAN GHIOROIU descoperă că scrisul le face bine. Sufletul autorilor vrea să rămână în libertatea unui izvor... 
  
Antologia de proză ANAMAROL – SCRIPTA MANENT este fără îndoială o imagine profundă a talentului autorilor, care se afirmă năvalnic, surprinzând atâtea ipostaze ale trăirii noastre de zi cu zi - bucurii, tristeţi, îndoieli şi speranţe. 
  
Editor Rodica Elena LUPU 
  
Membră Uniunea Scriitorilor din România 
  
Referinţă Bibliografică:
SCRIPTA MANENT - ANTOLOGIE DE PROZĂ ANAMAROL, volumul 6 / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1798, Anul V, 03 decembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!