CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  LANSARE DE CĂRŢI - EDITURA ANAMAROL
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
FRUMUSEŢEA SCRISULUI DAR ŞI A ELENEI BUICĂ 
  
Se pare că talentul este o boală aleasă, de sorginte divină, de care nu poţi scăpa. 
  
„Crâmpeie de viaţă” în „Gând purtat de dor” m-au determinat să editez cum „Prin sita vremii”, în „Oglindiri” şi „Luminişuri”, „Întoarcerea spre obârşii” a Elenei Buică – Buni, „Zâmbind vieţii” din „Frumoasele vacanţe” mă îmbrăţişează cu un parfum dulce din, „Liliacul înflorit la poarta înserării”, făcându-mă astfel să „Îmi plec fruntea” şi să vă aduc în palme aceste cărţi, adevărate bijuterii, minunatele ei „Consemnări pe curat”. Şi uite aşa, ca într-o poveste, aceste nestemate le-am strâns în superbul buchet „Frumuseţea scrisului”. 
  
Scriitoarei Elena Buică - Buni, natura i-a dăruit acel har de a aşeza cuvintele într-o ordine riguroasă, disciplinată - har ce ţi se dă odată cu viaţa. 
  
Acest dar inestimabil îi permite să străpungă sensurile cuvintelor, să le rânduiască, să le dăruiască suflet, ca astfel cuvintele să poată să ajungă, precum zborul păsării măiestre spre inimile celor care iubesc cartea. 
  
(...) 
  
Editor Rodica Elena Lupu 
  
Referinţă Bibliografică:
LANSARE DE CĂRŢI - EDITURA ANAMAROL / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1733, Anul V, 29 septembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!