CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aparitii >  


Autor: Rodica Elena Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 1692 din 19 august 2015        Toate Articolele Autorului

FRUMUSEȚEA SCRISULUI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editor / tehnoredactare: RODICA ELENA LUPU  
Coperta: GEORGE ROCA  
 
 
„Crâmpeie de viaţă” în „Gând purtat de dor” m-au determinat să editez cum „Prin sita vremii”, în „Oglindiri” şi „Luminişuri”, „Întoarcerea spre obârşii” a Elenei Buică – Buni, „Zâmbind vieţii” din „Frumoasele vacanţe” mă îmbrăţişează cu un parfum dulce din, „Liliacul înflorit la poarta înserării”, făcându-mă astfel să „Îmi plec fruntea” şi să vă aduc în palme aceste cărţi, adevărate bijuterii, minunatele ei „Consemnări pe curat”. Şi uite aşa, ca într-o poveste, aceste nestemate le-am strâns în superbul buchet „Frumuseţea scrisului”.  
 
(...)  
 
Am luat hotârârea de a edita această carte atrasă de personalitatea scriitoarei Elena Buică - Buni, care este un om solar, optimist. mereu cu zâmbetul pe buze, care lasă impresia că se simte îndatorată pentru oricare semen al său pe care îl ascultă cu interes acordându-i necondiţionat încredere până la proba contrară.  
 
Buni est un model de perseverenţă, de încredere în viaţă, cu bucuria de a dărui, este o persoană puternică, aflată mereu pe verticală. Nu e om care să nu-şi dorească o senectute cu asemenea împliniri  
 
Asistând la lanasarea cărţilor semnate de Buni am văzut cât de îndrăgită este de cei prezenţi, încât m-am simţit mândră că sunt alături de un asemenea om.  
 
Sunt multe semne de preţuire faţă de acest OM deosebit, dintre care amintesc doar cateva.  
 
Elena Buică - Buni are o rubrică permanent în cea mai prestigioasă publicaţie de cultura "Observatorul" din Toronto-Canada.  
 
S-a bucurat de aleasa preţuire şi sprijin din partea eminentului om de cultură Artur Silvestri.  
 
A fost remarcată de renumitul publicist româno - australian George Roca publicându-i scrierile şi răspândindu-le în multe reviste pe mapamond, alcătuindu-i toate copertele cărtilor pe care eu le-am editat – zece din titlurile de mai sus - şi rămânând neclintit în dorinţa de a-i sta în ajutor oricând la nevoie.  
 
(...)  
 
Are fi multe, foarte multe de spus despre omul minunat care este Elena Buică. Iată de ce am ţinut neapărat ca această carte, “FRUMUSEŢEA SCRISULUI”, să apară.  
 
Rodica Elena LUPU  
 
fragment din prefața cărții  
 
Referinţă Bibliografică:
FRUMUSEȚEA SCRISULUI / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1692, Anul V, 19 august 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!