CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Poeme > Antologie >  


Autor: Rodica Elena Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 1690 din 17 august 2015        Toate Articolele Autorului

SIMBIOZE IRICE - ANTOLOGIE DE POEZIE ANAMAROL - volumul 15

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editor / tehnoredactare Rodica Elena LUPU  
Coperta / grafica George ROCA  
SIMBIOZE LIRICE – Antologia de poezie ANAMAROL – volumul 15 îi prezintă pe cei douăzeci de poeţi: IOAN BABA ARMÂNESCU, ELENA ARMENESCU, DAN BODEA, ION BRAD, DUMITRU BUŢOI, DANIELA CRĂSNARU, GERMAINE DROOGENBROODT, VERONICA MARIA FLORESCU, NONA TUDOR HERDEANU, DINU LEONTE, RODICA ELENA LUPU, SABINA MĂDUŢA, CONSTANTIN MIRONESCU, LAURA NICULESCU, IULIANA PALODA-POPESCU, GEORGE ROCA, AURELIU IOAN ȚONEA, DOINA URICARIU, FLORENTIN SMARANDACHE, IOAN VASIU, mari suflete omeneşti fără de care nu ar fi putut să fie creatori de frumos.   
Lor, natura le-a dăruit acel har de a aşeza cuvintele într-o ordine riguroasă, disciplinată a versului - har ce ţi se dă odată cu viaţa.   
Retraşi la umbra unei clipe de sfinţenie, ei meditează şi scriu. Şi scriu mereu dorul, tristeţea, bucuria, trăiri care fac parte din viaţa noastră.  
Acest dar inestimabil le permite să străpungă sensurile cuvintelor, să le rânduiască în strofe, să le dăruiască suflet, ca astfel cuvintele să poată să ajungă, precum zborul păsării măiestre spre inimile celor care iubesc poezia.   
Este un dar divin să poţi face să vibreze sufletul cititorului, prin vers izbitor de curat, plin de iubire şi de întrebări existenţiale care îndeamnă la meditaţie.   
Rodica Elena LUPU  
Scriitor, editor  
August 2015, Bucureşti 
Referinţă Bibliografică:
SIMBIOZE IRICE - ANTOLOGIE DE POEZIE ANAMAROL - volumul 15 / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1690, Anul V, 17 august 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!