CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aparitii >  


Autor: Rodica Elena Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 1685 din 12 august 2015        Toate Articolele Autorului

SCRIPTA MANENT - ANTOLOGIE DE PROZĂ ANAMAROL
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Nou la Editura ANAMAROL 
  
Editor / tehnoredactare Rodica Elena LUPU 
  
Coperta / grafica George ROCA 
  
Se pare că talentul este o boală aleasă, de sorginte divină, de care nu poţi scăpa. 
  
Cine să mai creadă că, în vremurile acestea cenuşii, când cărţile se tipăresc în tiraje mici faţă de cum se tipăreau pe vremuri, astăzi când cartea nu se prea vinde în librării, mai există oameni care visează, care ştiu să scrie? 
  
Şi totuşi există. Printre aceştia se numără şi cei din “SCRIPTA MANENT” – Antologia de proză ANAMAROL, volumul 5 : MAGDALENA ALBU, ION DODU BĂLAN, ION BRAD, ELENA BUICĂ, MIHAI IONESCU CĂMĂRAŞU, DOMNICA CÂRJALIU, VICTORIA MARIA FLORESCU, ROXANA FODOR, SERGIU GĂBUREAC, MIHAI IUNIAN GÎNDU, ZINICA IONESCU, SMARANDA CAZAN LIVESCU, RODICA ELENA LUPU, LAURA NICULESCU, CARMEN PETROŞEL, DUMITRU POPESCU, GEORGE ROCA, FLORENTIN SMARANDACHE, GABRIELA CĂLUŢIU SONNENBERG, SIMONA TĂNĂSESCU 
  
Este o plăcere să vedem că în tumultul preocupărilor zilnice, şi în pofida diverselor vicistitudini, mai există oameni care scriu, care vor să îi facem pe cei care îi citesc să se mai oprească o clipă din aceste preocupări, să se mai uite la condiţia lor, la spaţiul care îi înconjoară, la viaţa însăşi. 
  
Trebuie să învăţăm să fim mai uniţi, mai toleranţi unii cu alţii, să promovăm cultura şi arta poporului nostru, să învăţăm toate acestea şi de la popoarele care ne-au adoptat, indiferent în ce colţ de lume suntem. 
  
Scriem şi vom scrie. Ne gândim cu drag la amintirile adunate de-a lungul vieţii noastre şi consider că aceasta este ca un cont în bancă - iei de acolo ce ai adunat - iar sfatul meu este să faceţi la fel, să adunaţi multe amintiri în contul dumneavoastră şi să le mulţumiţi celor care au contribuit la acest cont. Eu aşa procedez le mulţumesc tuturor acelora care au contribuit la contul meu de amintiri unde şi astăzi strâng şi mai strâng. 
  
Editor, scriitor Rodica Elena Lupu 
  
Referinţă Bibliografică:
SCRIPTA MANENT - ANTOLOGIE DE PROZĂ ANAMAROL / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1685, Anul V, 12 august 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!