CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Versuri > Frumusete >  


Autor: Rodica Elena Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 1647 din 05 iulie 2015        Toate Articolele Autorului

LIVADA CU POEZII

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editura ANAMAROL  
 
Editor: RODICA ELENA LUPU  
 
Pentru îndrăgostiţii de frumos, „Livada cu poezii” este o recomandare obligatorie. De la strofe închinate dragostei, eternului, sacrului şi frumosului, până la meditaţii despre eul omului de creaţie, versurile poetei Veronica Maria Florescu înalţă, plac şi inspiră.  
Poezia este una caldă, chiar dacă posedă toate etichetele unei tăceri obişnuite, totuşi în rândurile poeziei Veronica Maria Florescu ne destăinuie faţa tămăduitoare a tăcerii, o tăcere din care rodeşte înţelepciunea şi frumosul.  
Dacă o doare dorul de copil, o spune încet, aproape tăcut în versuri cu esenţă, cu mesaj. Dacă o apasă păcatul, scrie în culorile scrumului tomnatic, iar dragostea şi durerea o vor fi tăcând în cel mai sublim mod: scriind.  
Să te învrednicească Dumnezeu cu gânduri frumoase Veronica Maria Florescu şi de-acum încolo, pentru că oriunde şi oricând, se vor afla suflete care vor dori mereu să te asculte „tăcând”, aşa cum ştii doar tu „să taci”...  
Rodica Elena LUPU  
Membră a Uniunii Scriitorilor din România  
Referinţă Bibliografică:
LIVADA CU POEZII / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1647, Anul V, 05 iulie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!