CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aparitii >  


Autor: Rodica Elena Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 1617 din 05 iunie 2015        Toate Articolele Autorului

FILE DIN ISTORIA UNEI FAMILII GORJENE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editor RODICA ELENA LUPU 
  
FILE DIN ISTORIA UNEI FAMILII GORJENE 
  
Cartea de față cuprinde genealogia familiei mele, cu toate ramificațiile sale, precum și unele date despre membrii acesteia, atât cât am putut afla din arhive, din documentele avute la dispoziție, cât și din relatările urmașilor. Pe cât posibil, fișele care privesc diverse ramuri ale familiei sunt însoțite de fotografii și alte imagini care, potrivit intențiilor mele, întregesc înțelegerea personalității și preocupărilor, a vieții trăite de diverși membri ai generațiilor succesive care ne-au precedat sau care ne urmează. 
  
Cercetarea în cauză se întinde în timp până în secolele XVIII-XIX (...) 
  
Autor SORIN POPESCU 
  
Născut la 23 aprilie 1941 în Ploiești, absolvent în 1961 al Facultății de Drept a Universității din București, deține în prezent funcția de președinte de secție, cu rang de secretar de stat, la Consiliul Legislativ. Este membru fondator și vicepreședinte al Uniunii Juriștilor din România, membru fondator al Societății Academice ”Titu Maiorescu”, membru al Academiei Central-Europene de Științe, Litere și Arte, membru în Colegiul de redacție al revistei ”Dreptul”, coordonator al revistei ”Palatul de Justiție” și al Buletinului de Informare Legislativă editat de Consiliul Legislativ, fost cadru didactic asociat în învățământul superior juridic. Distins cu Ordinul Național ”Serviciul Credincios” în grad de cavaler, precum și cu premii, diplome și medalii ale Senatului României, Uniunii Juriștilor, Societății Academice ”Titu Maiorescu”, R. A. Monitorul Oficial, Curții de Arbitraj Comercial Internațional București etc. Autor al unor cărți și articole juridice și literare. 
  
Cărţi literare publicate: 
  
Personalităţi ale Consiliului Legislativ de-a lungul timpului, Ed. Lumina Lex, 2004, ediţia a II-a, revăzută şi adăugită, 2006 (în colab.); Stele de primă mărime ale presei juridice româneşti, Ed. Lumina Lex, 2005 (în colab.); Fascinantul Ion Barbu (Dan Barbilian) – file inedite, Monitorul Oficial, 2007; A doua carte cu personalităţi ale Consiliului Legislativ de-a lungul timpului, Ed. Lumina Lex, 2009 (în colab.); Nostalgii, Monitorul Oficial, 2011; A treia carte cu personalităţi ale Consiliului Legislativ de-a lungul timpului, Ed. Lumina Lex, 2011 (în colab.); Tempi passati, Ed. Lumina Lex, 2012; A patra carte cu personalităţi ale Consiliului Legislativ de-a lungul timpului, Ed. Lumina Lex, 2014 (în colab.). 
  
Referinţă Bibliografică:
FILE DIN ISTORIA UNEI FAMILII GORJENE / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1617, Anul V, 05 iunie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!