AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Evaluari >  PORTRET DE DASCĂL

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
PORTRET DE DASCĂL 
  
Ediţia a treia 
  
Editor Rodica Elena LUPU 
  
Conferinţa Naţională 
  
CLASA PREGĂTITOARE 
  
UN DRUM SPRE REUŞITA ŞCOLARĂ 
  
Exemple de bune practici din activităţile şcolare 
  
şi extraşcolare ale cadrelor didactice 
  
din învăţământul primar – clasa pregătitoare 
  
Coordonator Conferinţă 
  
Adriana Piele 
  
Inspector şcolar pentru învăţământ primar 
  
Argument: 
  
Clasa pregătitoare în şcoală, noua viziune didactică propusă de programele şcolare noi la clasa pregătitoare, clasa I, respectiv clasa a II a, nevoia de perfecţionare a cadrelor didactice în direcţia abordării integrate a învăţării, determină preocupări reale din partea acestora pentru formarea competentelor specifice la elevii cuprinşi în clasele pregătitoare. Prezenta sesiune de comunicări ştiinţifice vine în întâmpinarea acestor nevoi, prin prezentarea unor activităţi şcolare şi extraşcolare care fac din clasa pregătitoare un drum spre reuşita şcolară. 
  
(...) 
  
.................................... 
  
Editura ANAMAROL, 2015 
  
Referinţă Bibliografică:
PORTRET DE DASCĂL / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1512, Anul V, 20 februarie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!