AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aparitii >  PUMNUL ŞI PALMA, Roman 3 CARIATIDELE

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
PUMNUL ŞI PALMA 
  
ROMAN 3 CARIATIDELE, de DUMITRU POPESCU 
  
ediţia a doua 
  
Editor/ Tehnoredactare: RODICA ELENA LUPU 
  
Coperta: RODICA ELENA LUPU 
  
Culegere text ediţia a doua NINETA POPESCU 
  
Prima ediţie a apărut în anul 1982 
  
Efectuate cu onestitate sub regimul etic al indicaţiei marelui Mihail Kogălniceanu, lectura, critica şi judecata noastră vor avea mereu în vedere “cartea, iar nu persoana”: din acest punct de vedere, ciclul romanesc “Pumnul şi palma” al lui Dumitru Popescu îşi justifică şi menţine deplina inamovibilitate artistică. 
  
Elocvenţa romanului politic sugerează o victorie: victoria literară a unui “învins”. O victorie plină de avertismente ce îşi menţin o vie actualitate într-o lume care mereu se trezeşte din coşmar cu libertatea pe cap… 
  
C. Stănescu 
  
ISBN general: 978-606-640-108-1 
  
ISBN: 978-606-640-107-4 
  
Editura ANAMAROL, 2015 
  
Referinţă Bibliografică:
PUMNUL ŞI PALMA, Roman 3 CARIATIDELE / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1502, Anul V, 10 februarie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!