CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Poeme > Antologie >  SIMBIOZE LIRICE VOLUMUL 10

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editor, Tehnnoredactare: Rodica Elena LUPU  
Coperta, Grafica: George ROCA  
*** ***  
SIMBIOZE LIRICE  
Antologie de poezie ANAMAROL  
Volumul 10  
 
A te avânta pe drumul minunat, dar de multe ori spinos, al împlinirii în arta scrisului înseamnă să te cunoşti mai întâi pe tine însuţi. Să-ţi cântăreşti posibilităţile, să-ţi stabileşti limitele. Să lupţi necontenit împotriva a tot ce stânjeneşte chemarea pe care o simţi pentru împlinire, să cultivi cu grijă şi ambiţie tot ce ai mai bun în tine.  
 
Scrisul, - Verba volant, scripta manent! - Muzica, Arta implică răspundere, tocmai pentru că nu pot fi alchimizate, nu pot fi ritualizate într-un turn de fildeş, ci aparţin lumii întregi, tuturor acelora care iubesc frumosul.  
 
SIMBIOZE LIRICE - Antologia de poezie ANAMAROL, volumul 10, cuprinde poezii semnate de douăzeci de poeţi: ELENA ARMENESCU, MAGDA BĂDOIU, ION DODU BĂLAN, DAN BODEA, ION BRAD, IOAN V. MAFTEI-BUHĂIEŞTI, ŞTEFAN DUMITRESCU, MARIA FILIPOIU, ELENA VICTORIA GLODEAN, RODICA ELENA LUPU, SABINA MĂDUŢA, CONSTANTIN MIRONESCU, CARMEN MELANIA MUNTEANU, ISABELA NEAGU, MARIA NICULESCU, MARIANA POPA, VIORICA POPESCU, SIMONA PUŞCAŞ, GEORGE ROCA, MARIA ELVIRA VANCEA, mari suflete omeneşti, fără de care nu ar fi putut fi creatori de frumos.  
 
Fie ca aceste creaţii să ajungă acolo unde le este locul lor firesc, în inimile şi sufletele celor care iubesc poezia  
 
Rodica Elena LUPU  
Membră a Uniunii Scriitorilor din România  
Referinţă Bibliografică:
SIMBIOZE LIRICE VOLUMUL 10 / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1477, Anul V, 16 ianuarie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!