CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Vizual >  


Autor: Rexlibris Media Group         Publicat în: Ediţia nr. 1327 din 19 august 2014        Toate Articolele Autorului

Rexlibris Media Group - PLASTICIANA VICTORIŢA DUŢU CUCEREŞTE LONDRA
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
„Victorita Duţu, brand de ţară prezent la Londra! Da Brand de ţară! Români cu care ne mândrim şi fără multe vorbe, prin poezie, culoare şi suflet curat vorbeşte lumii despre noi şi România noastră!!!" spune Ileana Ghika, preşedinte OXIGENEVENTS, prezentă la vernisaj.  
 
Într-o atmosferă perfectă, în care totul este în mare viteză, pentru că succesului îi place viteza, se desfăşoară în această perioadă, expoziţia de grup la Brick Lane Gallery, situate în zona unu a Londrei. Cei care au expus sunt pictori londonezi dar nu numai, sunt şi din Ungaria, Spania, Italia, etc. România fiind reprezentată de data aceasta de Victoria Duţu, cu tablourile sale în nuanţe albastre. Sunt expuse un număr de opt lucrări dintre care patru au fost expuse anul acesta şi în Franţa.  
 
A fost un lucru extraordinar, că la vernisajul din 6 august, pe lângă Veronica Duţu - sora artistei şi Valentin Radulescu - elev în clasa a-X-a la „Tudor Vianu” Bucureşti, au mai fost prezente şi două doamne din România venite special în Londra, pentru acest eveniment. Este vorba de Ileana Ghika preşedintele Oxigenevents şi fiica acesteia Oana Cristina Ilea. Trebuie să precizăm că OXIGENEVENTS expune în cadrul fiecărui evenimet pe care îl organizează lucrările artistei.  
 
A fost un eveniment foarte plăcut, încurajator şi interesant, pentru că a fost realizat unul din scopurile oricărei expoziţiei şi anume să fie mult public la vernisaj, încât să nu mai aibă loc în sală şi să se stea şi afară, să se vadă că e un eveniment la care cu toţii sunt invitaţi. Vremea a fost atât de plăcută, nici cald nici frig şi bineînţeles fără ploaie. Mulţi tineri londonezi iubitori de artă s-au adunat să privească atât de multe forme de exprimare artistică şi să participle la această explozie de lumină, culoare şi idee în operele de artă de pe simeze. Expoziţia numără 20 de artişti din mai multe ţări şi pentru cei care nu pot să ajungă la Londra pentru că este mai greu vă invităm să faceţi o incursiune şi o vizită virtuală în spaţiul artei prezentate digital.  
 
 
august 2014  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Rexlibris Media Group - PLASTICIANA VICTORIŢA DUŢU CUCEREŞTE LONDRA / Rexlibris Media Group : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1327, Anul IV, 19 august 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Rexlibris Media Group : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rexlibris Media Group
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!