CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aparitii >  


Autor: Radu Golban         Publicat în: Ediţia nr. 1393 din 24 octombrie 2014        Toate Articolele Autorului

Radu GOLBAN - INVITAŢIE LA LANSARE DE CARTE: „ELVEŢIA – UN MODEL PENTRU ROMÂNIA”
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Bucureşti, 23 octombrie 2014  
Invitaţie lansare de carte  
Radu Golban & Brânduşa Tudose - „Elveţia - un model pentru România”  
 
Stimate doamnă,  
Stimate domnule,  
 
Am plăcerea de a vă invita, împreună cu Editura Economică, la dezbaterea „România şi calea consensuală” cu ocazia lansării cărţii „Elveţia - un model pentru România”. Evenimentul va avea loc în data de 27 octombrie 2014 în aula Bibliotecii Centrale Universitare (Calea Victoriei nr. 88) la orele 16:00.  
 
Dezbaterea pe marginea cărţii îl va avea ca invitat de onoare pe Domnul Prof. Dr. Teodor Meleşcanu, candidat independent la Preşedinţia României, fost Director SIE, fost ministru al apărării, fost ministru de externe şi fost ministru al justiţiei  
 
Acestui eveniment i se vor alătura:  
Dr. Octavian Jora, Academia de Studii Economice, redactor-şef al revistei „Economistul”  
Prof. Univ. Dr. Mircea Coşea, Universitatea „Dimitrie Cantemir” Bucureşti  
Corneliu Vlad, publicist şi membru al Uniunii Scriitorilor  
 
Cu speranţa ca ne veţi onora cu prezenţa la acest important eveniment, rămân al dumneavoastră.  
 
Dr. Ec. Radu Golban  
Dr. Ec. Brînduşa Tudose  
 
Referinţă Bibliografică:
Radu GOLBAN - INVITAŢIE LA LANSARE DE CARTE: „ELVEŢIA – UN MODEL PENTRU ROMÂNIA” / Radu Golban : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1393, Anul IV, 24 octombrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Radu Golban : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Radu Golban
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!