Trairi

Pozele – o adevarata munca in Photoshop

Te afli in diverse situatii in care o persoana vrea sa faca o poza cu tine ,sau o poza de grup. Dupa ce aceasta activitate este dusa pana la capat, iei aparatul foto sau telefonul,te uiti la poza respectiva, si , normal ca daca tu consideri ca nu arati tocmai favorabil, vrei ca poza respectiva sa fie stearsa ,fara ca nici macar sa te uiti si la felul in care a iesit persoana cu care ai facut poza respectiva. Cel mai greu eu pentru un baiat, ca na, fetele sunt pretentioase si ajungeti sa faceti zeci de poze, pana ajungeti sa realizati si una reusita. Si stai, ca toata aceasta invalmaseala nu se opreste aici!
Unele nu se multumesc cu un simplu edit cu pixlr, instagram sau mai stiu eu ce, ci vor sa le bage direct in photoshop…Fetelor, pe strada photoshopul, din pacate, nu va poate insotii. Va place sa aratati in poze ca niste modele, subtirele ,finute, cu parul lung si trasaturi frumoase, mai adaugati si o alta culoare ochilor, parului, hainelor, dar pana la urma urmei, nu conteaza cum arati cand te intalnesti cu cineva face to face? O sa ajungeti sa fiti de nerecunoscut.
Nu crezi ca esti mai frumoasa dimineata, ciufulita, somnoroasa, fara machiaj? Nu ai atat de multa incredere in tine? Ca pana la urma, aceasta incredere o arati lipsindu-te de toate produsele ce iti acopera fata, nu de hainele ce iti acopera trupul.
Nu ne nastem toate cu o frumusete iesita din comun, sau dotate de la mama natura, dar, falsitatea asta, mai devreme sau mai tarziu,trebuie descoperita… Nu poti sta la nesfarsit editata-n photoshop si cu trusa de machiaj langa tine 24/24, zau. Stiti si voi cum e aia cu „cine te place, te place asa cum esti”!
Asa ca daca tot faceti o poza, si nu va place cum aratati,incercati sa vedeti si partile bune, nu sa le creati cu diverse programe de editat.