AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Pompiliu Comsa         Publicat în: Ediţia nr. 1547 din 27 martie 2015        Toate Articolele Autorului

Scrisoare de Apreciere
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
UNIVERSITATEA „APOLLONIA” IAŞI 
  
INSTITUTUL DE CERCETĂRI „ ACAD. ION HAULICĂ” 
  
Scrisoare de Apreciere 
  
Domnului Prof. univ. Asoc. Pompiliu Comşa, 
  
Directorul publicaţiilor „Realitatea” din Galaţi 
  
Cu prilejul aniversării a cinci ani de la înființarea Institutul de Cercetări „Acad. Ion Haulică”, vă transmitem felicitări și mulțumiri pentru colaborarea fructuoasă pe care ați realizat-o cu Institutul nostru, pe tărâm pedagogic, metodologic și științific. 
  
1. Apreciem frecventarea cu rezultate remarcabile, a Cursului anual de Pedagogie universitară, care v-a plasat printre cadrele didactice competente ale Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. 
  
2. Aportul Dumneavoastră pe tărâm științific se reflectă cu pregnanță în participarea cu peste 20 de comunicări, în cadrul celor zece sesiuni științifice și congrese ale Universității „Apollonia”, dintre anii 2011-2015. 
  
De asemenea, apreciem aportul Dvs publicistic, reflectat în numeroase studii și articole publicate în cele șase volume editate de Institut, precum și în paginile revistei „Convergențe Spirituale. Iași-Chișinău” și „Nova Apollonia”. 
  
3. Nu în ultimul rând, v-ați impus ca un îndrumător consecvent al cercurilor științifice studențești, pentru adâncirea studierii unor teme majore, din domeniul științelor comunicării și al jurnalismului contemporan. 
  
4. Dumneavostră vă revine meritul incontestabil de a fi mijlocit publicarea unor anchete, eseuri, studii și articole ale studenților, în publicațiile „Realitatea” și „Realitatea în Diaspora”, pe care le editați cu rezultate și aprecieri elogioase, din partea forurilor autorizate. 
  
5. Relevăm, la acest moment aniversar al Institutului, contribuția Dvs inestimabilă, multivalentă, la popularizarea manifestărilor științifice, a cadrelor didactice și a studenților, respectiv a congreselor, simpozioanelor și sesiunilor științifice, a Universităților și Academiilor, a personalităților participante, din țară și de peste hotare, opiniile acestora despre climatul elevat, din Universitatea „Apollonia”. 
  
6. Ați fost și rămâneți un Ambasador neobosit, de prestigiu, al Comunității noastre academice, în circuitul științific și cultural național și, deopotrivă, în Republica Moldova, unde pătrundeți cu publicațiile Dvs. 
  
7. La toate acestea se adaugă reflectarea cu mare generozitate, în presa gălățeană, a manifestărilor extrauniversitare, organizate de „Apollonia”, în alte localități din țară, precum Galați, Bacău, Suceava, Botoșani, Tg. Bujor sau la Academia și Universitatea din Chișinău. 
  
Este un fapt de notorietate modul în care ați acționat, v-ați dăruit, în ultimul timp, pentru antrenarea și îndrumarea concretă a studenților, în însușirea tainelor profesiunii de gazetar al secolului al XXI-lea. 
  
Pentru această valoroasă activitate științifică, pedagogică, teoretică și practică, derulată în strânsă colaborare cu Conducerea Facultății de profil și Platforma de Instruire Practică, vă felicităm și vă mulțumim, exprimându-ne convingerea că rămâneți un „Apollonian” consecvent și în calitatea Dvs de Profesor Asociat al Universității noastre, veți continua să fiți alături de noi, de proiectele generoase ale Institutului de Cercetări „Acad. Ion Haulică”, mult apreciat în lumea academică și universitară, din țară și de peste hotare. 
  
Președintele Universității „Apollonia” Preşedintele Consiliului Ştiinţific 
  
Prof. univ. dr. Vasile Burlui Prof. univ. dr. Constantin Marinescu 
  
P.S. 
  
În semn de apreciere și confirmare a celor de mai sus, Consiliul Științific al Institutului vă oferă Diploma de Onoare, iar Colegiul de Redacție al revistei „Convergențe Spirituale”, titlul de Laureat pe anul 2015, pentru contribuții valoroase, în domeniile: Literatură, Cultură, Ziaristică. 
  
Referinţă Bibliografică:
Scrisoare de Apreciere / Pompiliu Comsa : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1547, Anul V, 27 martie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Pompiliu Comsa : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Pompiliu Comsa
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!