CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Pompiliu Comsa         Publicat în: Ediţia nr. 1534 din 14 martie 2015        Toate Articolele Autorului

PROTEST
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
PRO/ANTI 
  
Corespondenţă în eclusivitate din SUA 
  
PROTEST 
  
Distinse Dle Prof.univ.Dr VASILE BURLUI, Preşedinte al Universităţii "Apollonia"din IAŞI, ROMÂNIA. Am aflat cu mare regret de nedreptăţile la care este supusă prestigioasa Universitate ieşeană "APOLLONIA". Având avantajul că am avut şansa de a cunoaşte direct aspecte esenţiale din activitatea acestei unităţi de învăţământ superior pe care o conduceţi cu atâta har şi competenţă surprinderea noastră este cu atât mai mare şi de neînţeles. Ştiu că Universitatea "Apollonia"dispune de o performantă şi modernă bază didactico-materială, de un management performant şi de un personal didactic de înaltă calitate didactico-ştiinţifică. Universitatea "Apollonia" s-a evidenţiat an de an printr-o remarcabilă activitate de cercetare ştiinţifică la care sunt atraşi şi studenţii, care participă cu mult entuziasm. Din informaţiile pe care le avem şi rezultatele studenţilor la examenele curente, inclusiv la cele de licenţă sunt de apreciat. Şi în faţa unor asemenea realizări echipa de la ARACIS n-a reuşit să le vadă, să le evalueze obiectiv, dar apelând la subiectivism face constatări ireale şi propuneri pe măsură menite să profaneze realitatea şi munca titanică a unui colectiv de specialişti dornici să ridice calitatea procesului de învăţământ şi educaţie tocmai într-o ţară şi într-o societate care au nevoie ca de oxigen de aşa ceva. Ma aflu de 10 ani în Statele Unite ale Americii unde am avut posibilitatea să cunosc multe Universităţi de renume din această ţară şi am curajul să afirm că Universitatea '"Apollonia'"din Iaşi se apropie în punctele esenţiale de standardele din aceste Universităţi. De aceea surprinderea noastră faţă de propunerileARACIS este majoră şi sperăm ca instanţele superioare ale statului Român nu vor permite ca voluntarismul şi subiectivismul să lovească unde nu trebuie şi unde nu se merită. Vă încredinţăm, Stimate Dle Preşedinte, pe Dv şi pe distinşii Dv colaboratori de susţinerea şi de simpatia noastră şi vă felicităm pentru sacrificiile pe care le faceţi pentru progresul Şcolii Superioare din România. 
  
În numele Ligii Culturale Pentru Unitatea Românilor De Pretutindeni, Filiala din SUA, Preşedinte, Prof.univ.dr Miluţă BORTĂ 
  
Referinţă Bibliografică:
PROTEST / Pompiliu Comsa : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1534, Anul V, 14 martie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Pompiliu Comsa : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Pompiliu Comsa
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!