AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Expozitie >  EXPO 2015 -
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Vă reînnoiesc din timp invitaţia de a participa la un eveniment unic la nivel mondial pe care îl organizez:  
Cele 400 de piese ale Colecţiei de clopote, clopoţei, talăngi şi zurgălăi ale profesorului Ovidiu Oana-părău vor fi prezentate într-o locaţie deosebită.  
 
Faţă de ultima expunere în 2008 în Bucureşti, numărul pieselor s-a dublat, ponderea celor noi revenind clopoţeilor antici [sec. XIV BC - sec III en], dintre care se evidenţiază piesele trace, dacice, celtice şi romane din spaţiul antic al României.  
 
Un loc aparte îl ocupă piesele din ariile geografice Pre Persiene, din Lorestan, din Levant, din China pre Imperială, Asia, Egipt şi Africa, dar şi cele aparţinând culturilor pre Columbiene.  
 
Vă invit să fiţi prezenţi la un eveniment unic la nivel mondial prin complexitatea şi diversitatea tematică a materialelor prezentate şi care încununează o activitate de aproape două decenii.  
 
Veţi putea călători alături de mine prin ultimele 15 milenii ale civilizaţiei la scară planetară.  
 
Ovidiu Oana-pârâu  
 
Referinţă Bibliografică:
EXPO 2015 - Proiectul unei limbi universale / Ovidiu Oana Pârâu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1743, Anul V, 09 octombrie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Ovidiu Oana Pârâu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ovidiu Oana Pârâu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!