AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aparitii >  



DUBLĂ APARIŢIE EDITORIALĂ!
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dragi prieteni,  
 
Cu deosebit respect, permiteţi-mi să vă fac părtaşii unei mari împliniri sufleteşti, a unei imense bucurii. Au ieşit de sub tipar şi abia aşteaptă să plece către cititori două "surori gemene", două cărţi ce au între paginile lor un parfum special. Parfumul sufletului meu. Sunt arome unice ce nu pot fi contrafăcute.  
Două cărţi la care am muncit în ultimul an si pe care le consider copii mei.  
În anul 2014 v-am prezentat primul copil:  
- "43" - Volum de debut( poezie), ediţie bilingvă ( româno- francez) - Editura KITCOM - Drăgăşani.  
Astăzi, mă prezint în faţa domniilor voastre cu "gemenele", cum îmi place mie să le spun" :  
- Împlinire prin iubire - Volum poezie - Editura ROTIPO - Iaşi  
- În mâna destinului - roman - Editura ROTIPO - Iaşi  
Ţin să mulţumesc, în mod special prefaţatorului - domnului Malciu Marian, pentru prefaţarea cărţilor, semn clar de încredere şi încurajare, dar şi de obligativitate din partea mea de a munci mai mult, de a creşte, a evolua. Tot domnia sa a fost cel care, urmare a lecturării unor proze scurte pe internet, mi-a descoperit şi încurajat talentul pentru a scrie proză. Şi am scris. Sper să vi se pară interesant acest prim roman!  
Mulţumesc, Editurii ROTIPO pentru deosebita colaborare!  
Mulţumesc, Consiliului Local al Comunei Pădureni, Jud. Vaslui şi în special domnului Primar Temistocle Diaconu, pentru sprijinul acordat făcând posibilă apariţia acestor cărţi.  
Nu voi uita, să vă mulţumesc tuturor, dragi prieteni pentru susţinerea şi interesul manifestat de-a lungul timpului pentru postările, fie poezie sau proză. Acest interes din partea domniilor voastre pentru mine a generat sursă de încredere, energie creatoare dar şi obligativitatea de a nu dezamăgi.  
Să aveţi o zi frumoasă!  
Doamne ajută!  
Mai jos puţin, la DISQUS - găsiţi imagini 3D cu cărţile.  
 
Cărţile se găsesc la autoare - pentru comenzi şi relaţii mesageria privată.  
 
Vin cu un anunţ de ultimă oră: Romanul " În mâna destinului" A OBŢINUT PREMIUL II - la FESTIVALUL NAŢIONAL DE CREAŢIE "VRANCEA LITERARĂ".  
 
Referinţă Bibliografică:
DUBLĂ APARIŢIE EDITORIALĂ! / Olguţa Trifan : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1728, Anul V, 24 septembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Olguţa Trifan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Olguţa Trifan
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.



 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTOR



FLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!