CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Oana Stoianovici         Publicat în: Ediţia nr. 1871 din 14 februarie 2016        Toate Articolele Autorului

Oana STOIANOVICI - CARE SUNT CELE MAI AŞTEPTATE CADOURI DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Mai sunt doar câteva zile până la Sfântul Valentin, un moment în care mulţi români aleg să-şi exprime sentimentele faţă de cei dragi. De multe ori, cadourile pe care le aşteptăm nu coincid cu cele pe care le primim în realitate. Pentru că această sărbătoare a fost preluată din Statele Unite, este interesant să observăm care sunt cele mai aşteptate cadouri de către americani, de Ziua Îndragostiţilor. Astfel, potrivit National Retail Federation, citată de Statista.com, o treime dintre respondenţi doreşte întâlniri romantice, un sfert preferă voucherele-cadou, iar pe locurile următoare se află florile (16,4%), ceasurile sau bijuteriile (15,4%) şi dulciurile (11,7%).  
 
Oana Stoianovici, coach şi specialist în dezvoltare personală şi feminitate, crede că a trecut vremea cadourilor tradiţionale, găsite la colţ de stradă. Şi în România, din ce în ce mai multe femei preferă să trăiască experienţe de neuitat alături de parteneri şi devin tot mai dezinteresate de obiecte. “Iată că începem să depăşim, uşor-uşor, efervescenţa epocii axată pe consum. De altfel, studiile arată că, adesea, în ţările cu un nivel economic ridicat, indicii de fericire sunt destul de scăzuţi, iar oamenii au început să înţeleagă că experienţele trăite alături de cei dragi sunt mai preţioase decât obiectele. România a trecut, în 2007-2008, printr-o perioadă în care oamenii au pus accentul pe consum, însă la aproape un deceniu de atunci, valorile societăţii încep să se schimbe”, declară Oana Stoianovici.  
 
Nu aveţi încă o relaţie? Există un răspuns şi pentru această situaţie. Spre exemplu, tot în America, un alt studiu arată că una din cinci femei cumpără cadouri pentru… ele însele. Mai mult, bărbaţii sunt mai înclinaţi să cumpere cadouri pentru soţiile lor (63%), faţă de femei pentru soţii lor (30%), acestea gândindu-se, în egală măsură, la mamele lor (tot 30%).  
 
În cazul în care nu v-aţi hotărât asupra unui cadou, mai aveţi timp să-i oferiţi iubitei un loc la conferinţa „O zi de femininitate”, susţinută de Oana Stoianovici, pe 12 martie 2016, la Bucureşti. „Bărbaţii ştiu că atunci când partenerele lor sunt fericite şi calitatea relaţiei lor este mult mai bună. Care este secretul pentru a face o femeie fericită? O sprijini să crească pe plan personal şi să înveţe cum să aibă mai multă grijă de ea însăşi şi să fie fericită independent de tine, renunţând la a se sacrifica pentru ceilalţi”, spune Oana Stoianovici.  
 
„O zi de femininitate” este o conferinţă pe teme de dezvoltare personală a femeii, unde femeile vor descoperi cum pot avea grijă de ele însele, reuşind, în acelaşi timp, să găsească echilibrul în îndeplinirea diverselor roluri în familie şi în societate. Mai multe detalii pe www.thefeminine.eu şi www.facebook.com/oanastoainovici.ro.  
 
Coach cu experienta de peste 11 ani şi specialist în feminitate, Oana Stoianovici a interacţionat cu peste 2000 de femei în ultimii ani. În activitatea ei, specialistul le sprijină pe femei să-şi atingă potenţialul lor cel mai înalt.  
 
Transmite,  
Dr. Tănase TASENŢE  
Director General  
Plus Communication  
0725.465.508  
 
Persoană de contact  
Oana ŞTEFĂNESCU  
Responsabil comunicare  
Telefon: 0740.240.938  
14 februarie 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
Oana STOIANOVICI - CARE SUNT CELE MAI AŞTEPTATE CADOURI DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR / Oana Stoianovici : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1871, Anul VI, 14 februarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Oana Stoianovici : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Oana Stoianovici
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!