CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Spiritual >  


Autor: Neluța Stăicuț         Publicat în: Ediţia nr. 1899 din 13 martie 2016        Toate Articolele Autorului

Inforenergetica din suflet pentru suflete - Cum sa-ți vindeci trupul, emoțiile și relatiile
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
DESPRE MINE ŞI NU NUMAI... 
  
Pentru a realiza lucruri mari trebuie să visăm, nu numai să facem. 
  
Trebuie să şi credem, nu numai să plănuim 
  
Anatole France 
  
Mergi în viaţă cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe faţă şi cu un scop măreţ în inimă. 
  
Wiliam James 
  
De ce această carte? 
  
Am simţit cu toată fiinţa mea că oamenii au nevoie de oameni, au nevoie de ajutor, au nevoie să-i înţeleagă cineva, care să-i asculte şi să-i îndrume. Însă, ca acest lucru să se realizeze, oamenii au mai întâi nevoie de informaţie, au nevoie de exemple vii, au nevoie de cineva dispus să le împărtăşească toate acestea. 
  
Din anul 1996 de când lucrez ca terapeut inforenergetician, nu odată m-am lovit de faptul că oamenii nu ştiu, nu sunt informaţi, nu cunosc şi de aici rezerva manifestată faţă de această nouă cunoaştere. 
  
Dacă oamenii ar fi informaţi de beneficitatea acestei terapii Inforenergetice, dacă ar şti în cât de multe domenii îi poate ajuta, atunci nu ar mai fi atât de reticenţi, nu ar mai refuza mâna care le este întinsă cu multă bucurie, spre a-i ajuta să le fie astăzi mai bine ca ieri şi mâine mai bine ca astăzi. 
  
În această carte sunt date o multitudine de exemple, o multitudine de cazuri rezolvate, o multitudine de sfaturi care respectate fiind, apoi puse în aplicare, chiar în cazul în care nu doriţi să intraţi în terapie la un terapeut IE, vă pot ajuta, vă pot fi de folos. Atunci m-am gândit: „De ce nu eu??? De ce nu aş fi eu aceea care să exemplifice, prin cazuri reale, concrete şi cât se poate de diverse, mai multe exemple în care oamenii se vor regăsi şi deci vor şti ce opţiuni au???” 
  
Apoi, mai există un aspect, de data aceasta personal. Nevoia mea de a-mi dărui sufletul cât mai multor oameni. Să pot fi de folos, să pot dărui din darurile primite cu atâta generozitate de la Tatăl Ceresc. 
  
Ce pot să spun despre mine? Că sunt o persoană sinceră, onestă, şi cinstită cu mine însămi şi cu toţi cei din jur. Îmi cunosc defectele dar şi calităţile. Nu mă pot opri să fac fapte bune pentru toţi cei din jurul meu, nu mă pot opri să le fiu de folos semenilor mei, indiferent cât de mult efort înseamnă acest lucru. S-ar părea că aceasta este misiunea mea pe acest pământ. 
  
Nu am solicitat-o, nu am cerut-o, pur şi simplu m-am născut cu ea. De când eram copil, îmi plăcea să fac daruri fel de fel, şi celor apropiaţi dar şi celor întâlniţi întâmplător. Eram gata oricând să ajut pe oricine avea nevoie de o mână întinsă. Pornind de la vecinii mei cărora îmi plăcea să le mătur trotuarul din faţa casei, apoi la vecinii pe care îi ajutăm să vină acasă cu plasele de cumpărături. Nici nu conta că la început plasele erau mai mari ca mine şi aproape că le târam pe jos, eu tot ajutam. 
  
Se pare că Dumnezeu a ales ca şi eu să fiu un soldat în armata oamenilor de lumină de pe acest pământ. De ce spun asta? Deoarece Dumnezeu, în marea lui generozitate, mi-a dăruit un „talant”, care cuprindea o sumedenie de daruri şi haruri. Ce am ales eu să fac cu el? Am hotărât încă de mică (chiar dacă atunci nu ştiam ce şi cum) probabil intuitiv, să-l înmulţesc... dar, să o fac astfel încât atunci când voi fi pregătită să pot începe să dăruiesc semenilor mei darul primit. Să pot să fiu de folos, să pot să mă manifest ca un bun şi ascultător soldat al Său. 
  
Iar acum a venit vremea, să mai fac un pas, şi astfel a apărut ideea acestei cărţi. Ştiu că toţi cei care o vor citi, vor găsi şi se vor regăsi în unele din cazurile prezentate, vor gasi informaţii benefice, optime şi necesare care îi vor ajuta în viaţa de zi cu zi. 
  
Îmi doresc să pornim la drum într-o stare de încredere deplină, de armonie şi de speranţă, că Dumnezeu ne inspiră să facem tot ceea ce este mai bun pentru semenii noştrii. Îmi doresc din toată fiinţa mea să vă ajut să înţelegeţi mai bine ce oportunităţi, ce variante, şi ce soluţii să găsiţi la problemele voastre. În nici un caz nu afirm că eu deţin adevărul suprem. Ferească Dumnezeu! În schimb vă asigur, de aici de la începutul începutului că tot, dar absolut tot ceea ce voi povesti aici, sunt cazuri reale, cazuri cu care m-am confruntat şi pe care le-am rezolvat aşa cum am ştiut eu mai bine 
  
De ce am ales să mă exprim prin terapia de suflet şi trup, care este Inforenergetica??? Deoarece ştiu un lucru pe care mulţi oameni nu-l cunosc sau pur şi simplu nu îi dau importanţă: “întotdeauna când sufletul are o suferinţă, psihicul va avea o cădere (firească de altfel, având în vedere suferinţa prin care a trecut), apoi urmează fizicul unde apar diverse boli care mai de care mai ciudate. De ce spun ciudate? Pentru că, în anumite cazuri pacientul merge la doctor, face o serie de investigaţii, de analize, care, culmea îi ies foarte bine şi totuşi... pacientul suferă de-adevăratelea. 
  
Medicina încă nu pune accent pe suferinţa sufletului, ea se ocupă de partea fizică sau psihică a pacientului, neţinând seama de cauzele care au dus la îmbolnăvire. 
  
De aceea Dumnezeu, în marea Sa generozitate şi înţelepciune ne-a oferit atât de multe oportunităţi spre a ne ajuta, prin diverse terapii, prin diverse tehnici de reechilibrare şi armonizare a tuturor celor trei structuri: fizic, psihic şi suflet. Astfel ne pot ajuta printre alţii: 
  
1. Un preot duhovnic, care să ajute pacientul să se echilibreze emoţional, şi astfel starea lui să se îmbunătăţească vizibil. Se cunosc atât de multe cazuri în care oamenii au beneficiat de vindecări miraculoase, doar păstrând legătura cu Dumnezeu prin reprezentanţii săi de pe Pământ, care sunt preoţii cu har. 
  
2. Un terapeut inforenergetician care prin tehnica lui de lucru să rezolve problema care a dus la această suferinţă a pacientului. Acest terapeut se poate folosi şi de alte cunoaşteri precum: Fitoterapie, Apiterapie, Aromaterapie, Meloterapie sau alte metode care să ajute pacientul să intre în stare de vindecare profundă, totală şi permanentă. 
  
3. Există şi alte tehnici de lucru, există o sumedenie de terapeuţi minunaţi. Care pot să ajute la reechilibrare, armonizare şi chiar vindecare a suferinţelor de tot felul. 
  
Singura problemă este ca pacientul să primească ajutorul, să-şi dorească vindecarea, şi să colaboreze cu cel pe care l-a ales să îl ajute. Nimic nu poate fi făcut cu forţa, fiecare persoană a primit un dar de preţ de la Dumnezeu, acest dar este Liberul Arbitru, care îi permite să ia deciziile pe care le consideră necesare pentru starea lui de sănătate sufletească, psihică şi trupească. 
  
Vă rog din suflet ca mai întâi să căpătaţi informaţia necesară pentru a face alegerea corectă în cunoştinţă de cauză. Nu vă aruncaţi să faceţi o terapie indiferent care ar fi ea, fără ca mai înainte să nu vă informaţi. 
  
Ştiţi zicala aceea: „Dumnezeu ne dă, în sân nu ne bagă”, depinde de noi ce alegem. 
  
Referinţă Bibliografică:
Inforenergetica din suflet pentru suflete - Cum sa-ți vindeci trupul, emoțiile și relatiile / Neluța Stăicuț : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1899, Anul VI, 13 martie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Neluța Stăicuț : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Neluța Stăicuț
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!