Trairi

Mirosul de tigari

Fumezi?Da?Bun.Totusi,trebuie sa tii cont ca un om ce se respecta,mai ales la o intalnire cu o persoana sau mai multe,trebuie sa emane un miros placut,de parfum finut,nu sa miroasa in ultimul hal a tutun.Da vere,te inteleg,fumezi,e un viciu,sunt nenumarate persoane care practica asta,intr-o oarecare masura.Dar nu lasa ca mirosul ala neplacut de tigara sa-ti patrunda in haine,par, si in niciun caz sa nu perimti aceste lucruri daca esti fata!Fetele sunt finute si da,cele care fumeaza sunt considerate, uneori, chiar sexy.Dar nu e la fel de sexy cand respiratia,parul,sau hainele tale,oricat de scumpe si atragatoare ar fi ,sa miroasa a tigari.

Si daca esti baiat,asta nu e considerata o scuza.Ai fumat?Bine bine,daca ai posibilitatea ,schimba-te inainte sa te intalnesti cu cineva,mesteca niste guma,incearca sa remediezi situatia aceasta neplacuta.

Intre fumatori,se mai accepta,dar daca ai o iubita sau mai rau,un iubit nefumator cu anumite pretentii,nu prea da bine.Daca e impotriva fumatului si nu suporta fumul,nu fuma de fata cu persoana respectiva,sau ,daca nu te poti controla/abtine,macar nu-i sufla tot fumul in fata si nu consuma un pachet intreg.

Nu prea ti-ar conveni daca ti-ar fi refuzat un sarut datorita respiratiei neplacute cauzate de tigari,nu-i asa?
Si nu numai fumatul este cauza mirosurilor neplacute.Mai se trezesc si unii sa manance ceapa,usturoi,sau sa miroasa in ultimul hal a transpiratie si alcool.Nu,nu,nu!

Sau daca esti in stare de ebrietate,si esti constient ca nu ai un comportament acceptabil,recomandat e sa nu iti programezi nicio intalnire.
Si mai ales,e cam neplacut sa ai partenerul/partenera beti turta si sa fii nevoit sa-i duci/trimiti cumva acasa sau sa mai flirteze cu unul/alta de fata cu tine.Nu,nu,si iarasi,nu!