Confluenţe Literare: FrontPage
CONFLUENŢE LITERARE

CONFLUENŢE LITERARE
ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENT
DE PROZĂ

CLASAMENT
SĂPTĂMÂNAL
DE PROZĂ


Home > Eveniment > Actualitate > Mobil |   


Autor: Mihai Marin         Publicat în: Ediţia nr. 1665 din 23 iulie 2015        Toate Articolele Autorului

SCRISOAREA COMITETULUI ROMÂNILOR AMERICANI ŞI A FORUMULUI ROMÂNO-AMERICAN PENTRU UNIREA CU BASARABIA CĂTRE PREŞEDINTELE KLAUS IOHANNIS
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
by MARIN MIHAI (Spania)//Comitetul Româno-American pentru Basarabia şi Forumul Româno-American au dat recent publicităţii un document prin care exprimă protestul vehement al românilor americani pentru indiferenţa Guvernului de la Bucureşti faţă de dorinţa basarabenilor de a se uni cu România ,după ce duminică,12 iulie a.c.,aproximativ o mie de tineri din Republica Moldova ,înfruntând depărtarea şi canicula verii,au ajuns la Bucureşti , intr-un marş pentru unirea Republicii Moldova cu România.  
 
Conducerea celor două Comitete a trimis si o Scrisoare deschisă preşedintelui Klaus Iohannis ,prin care îşi exprimă dezamăgirea că nu i-a întâmpinat pe fraţii basarabeni la Bucureşti.  
 
S-a lansat rugămintea către preşedintele Iohannis,ales şi prin numeroasele voturi ale românilor din străinătate,să îşi precizeze ,în limitele competenţelor funcţiei sale,poziţia faţă de dorinţa de reunire a Basarabiei cu România.  
 
VA RUGAM,AFLATI CONTINUTUL SCRISORII CATRE PRESEDINTELE IOHANNIS ,AICI :  
 
 
ADUCEM BASARABIA ACASA  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
SCRISOAREA COMITETULUI ROMÂNILOR AMERICANI ŞI A FORUMULUI ROMÂNO-AMERICAN PENTRU UNIREA CU BASARABIA CĂTRE PREŞEDINTELE KLAUS IOHANNIS / Mihai Marin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1665, Anul V, 23 iulie 2015, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Mihai Marin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Marin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.
 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX DE ARTICOLE AUTOR

 
 
CLASAMENT
DE POEZIE

CLASAMENT
SĂPTĂMÂNAL
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!