Confluenţe Literare: FrontPage
CONFLUENŢE LITERARE

CONFLUENŢE LITERARE
ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RECOMANDĂ PAGINA

REDACŢIA

CLASAMENT
DE PROZĂ

CLASAMENT
SĂPTĂMÂNAL
DE PROZĂ


Home > Eveniment > Actualitate > Mobil |   


Autor: Mihai Marin         Publicat în: Ediţia nr. 1658 din 16 iulie 2015        Toate Articolele Autorului

PROTESTUL Comitetului Româno-American pentru Basarabia şi al Forumului Româno-American privind indiferenţa autorităţilor de la Bucureşti faţă de dorinţa basarabenilor de a se uni cu Patria -
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
by MARIN MIHAI (Spania )//.PROTESTUL Comitetului Româno-American pentru Basarabia şi al Forumului Româno-American privind indiferenţa autorităţilor de la Bucureşti faţă de dorinţa basarabenilor de a se uni cu Patria -Mamă.APELUL către fraţii români de pretutindeni //Poezie manifest.CRISTIAN PETRU BĂLAN (SUA) : INEVITABILA UNIRE  
----------------------------------------------------------------------  
 
 
.După ce duminică,12 iulie a.c.,aproximativ o mie de tineri din Republica Moldova au ajuns în Bucureşti pentru a participa la marşul pentru unirea Republicii Moldova cu România,Comitetul Româno-American pentru Basarabia şi Forumul Româno-American au dat publicităţii un document prin care exprimă protestul vehement al românilor americani pentru indiferenţă Guvernului de la Bucureşti faţă de dorinţa basarabenilor de a se uni cu România.  
 
Totodată, a fost lansat şi următorul APEL către fraţii români de pretutindeni .CITITI CONTINUAREA,AICI :  
 
.....................................................................  

***AURICA DICUSARA BASARABEANCA - „Basarabie, nu plânge!”. Omagiu la 25 ani de la oficializarea Limbii Române

Videoclipul documentar „Basarabie, nu plânge!” este un omagiu al Studiourilor de creație Flacăra Film și CIOfilm din Chișinău adus Mișcării de Eliberare Națională din Basarabia postbelică și personalităților Neamului, care, prin vrednicia și curajul lor, au aprins - în 1988-89 - FLACĂRA Deșteptării, Libertății și Independenței, făcând posibilă Renașterea-minune din Moldova de Est, aflată sub ocupație ruso-sovietică aproape 200 ani.
-------------  
 
muzică, text, interpretare - Aurica Dicusară Basarabeanca
concepție, scenariu, producător - Luminița Dumbrăveanu
consultant, regie, montaj - Doru Guţu
director de imagine și regie - Sergiu Ciorescu
asistent operator de imagine - Nikita Birchin
editor de imagine - Stas Ciorescu
consultant și Making-Of – Silvia Cărăuș
--------------  
 
 
 
 
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
PROTESTUL Comitetului Româno-American pentru Basarabia şi al Forumului Româno-American privind indiferenţa autorităţilor de la Bucureşti faţă de dorinţa basarabenilor de a se uni cu Patria - / Mihai Marin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1658, Anul V, 16 iulie 2015, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Mihai Marin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Marin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.
 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX DE ARTICOLE AUTOR

 
 
CLASAMENT
DE POEZIE

CLASAMENT
SĂPTĂMÂNAL
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!