CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Mihai Marin         Publicat în: Ediţia nr. 1631 din 19 iunie 2015        Toate Articolele Autorului

LISTA LAUREATILOR FESTIVALULUI NATIONAL DE CREATIE LITERARA ´´BOGDANIA´´ FOCSANI-Editia a IV-A, 2015
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
by Marin MIHAI //La sediul AGIR din Bucureşti, s-a desfăşurat Gala laureaţilor Festivalului naţional de creaţie literară ´´Bogdania´´-ediţia a IV-A ,2015,organizată de Asociaţia cultural-umanitară ´´Bogdania´´ din Focşani , în parteneriat cu Cenaclul „Literar Ing” .  
 
Concursul din acest an s-a desfăşurat în perioada 1 martie – 15 mai 2015, fiind iniţiat de Asociaţiei cultural-umanitară ´´Bogdania´´(condusă de poetul Ionel Marin din Focani),în vederea stimulării interesului pentru literatură română contemporană ,a respectului pentru valorile culturale moştenite ,pentru dezvoltarea spiritului competitiv şi a dorinţei de afirmare a tinerilor creatori,cu vârstă de până la 35 de ani.  
 
La competiţia literară din acest an ,s-au înscris numeroşi condeieri din România şi R.Moldova,cu poezie,proză scurtă şi eseu .  
 
Lucrările au fost jurizate de prof. univ. Nicolae VASILE (scriitor , preşedintele juriului şi al Cenaclului Literar Ing,membru USR,din Bucureşti),Ionel MARIN (poet,preşedintele Asociaţiei ´´Bogdania´´şi red.şef al Revistei´´Bogdania¨¨ Focşani),Maria NICULESCU (actriţa , poetă ,membră USR,din Bucureşti),Vasile GROZA (poet, dramaturg ,memebru USR,din Bucureşti ),Lucian GRUIA (scriitor,critic literar membru USR,din Bucureşti).  
 
Marţi,16 iunie 2015,la sediul AGIR (Asociaţia Generală a Inginerilor din România) din Bucureşti, a avut loc Gala de premiere a câştigătorilor.  
 
AFLA LISTA LAUREAŢILOR FESTIVALULUI NAŢIONAL DE CREAŢIE LITERARĂ ´´BOGDANIA´´,EDIŢIA A IV-A,2015 ,aici :  
 
****HAI,ROMANIA!***IN MEMORIAM MIHAI EMINESCU(n.15 ian.1850-d.15 iun.1889)-FLOARE ALBASTRA  
Aurica Basarabeanca (voce) feat. Nicolae Jelescu(recitare): "Floare albastră".Musica de Adrian Beldiman (tanar compozitor,  
realizator si prezentator de emisiuni la RADIO MOLDOVA din Chisinau)...FELICIDADES ! :)  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
LISTA LAUREATILOR FESTIVALULUI NATIONAL DE CREATIE LITERARA ´´BOGDANIA´´ FOCSANI-Editia a IV-A, 2015 / Mihai Marin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1631, Anul V, 19 iunie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Mihai Marin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Marin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!