AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  Dăruieşte o carte! Dăruieşte din suflet!
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
 
Toamna se numără cărţile din biblioteci.  
 
 
 
Paginile de literatură ne aduc multă bucurie sufletească şi ne conectează cu lumea într-un mod special, aşa cum doar ele ştiu să o facă.  
 
Cum ar fi să le dăm o şansă să aibă acces la aceste minuni şi celor care nu îşi permite să cumpere cărţile pe care şi le-ar dori, dar au acces la o bibliotecă publică?  
 
Poate că bibliotecile din Bucureşti stau mai bine la capitolul fondului de carte deţinut, însă în ţară credem că mai sunt încă suficiente rafturi care îşi aşteaptă cărţile.  
 
Acesta este motivul pentru care o mână de oameni îndrăgostiţi de scris şi prieteni declaraţi ai cărţilor ne-am gândit la o acţiune prin care să contribuim la dotarea cu volume de literatură a bibliotecilor din ţară.  
 
Poate că aveţi şi voi cărţi pe care le-aţi cumpărat de-a lungul anilor, sau pe care le-aţi primit, cărţi aflate într-o stare bună şi din care v-ar face plăcere să dăruiţi la rândul vostru, pentru a asigura un fond de carte mai mare în biblioteci.  
 
Ne-am bucura sincer dacă v-aţi alătura acţiunii "Dăruieşte o carte! Dăruieşte din suflet!", derulată pe parcursul acestei toamne (în lunile octombrie şi noiembrie 2015).  
 
Tot ceea ce ar trebui să faceţi este să trimiteţi un mesaj pe adresa daruim.carti@gmail.com şi veţi fi îndrumaţi în demersul vostru de suflet.  
 
 
Vă mulţumim  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Dăruieşte o carte! Dăruieşte din suflet! / Mihai Manolescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1738, Anul V, 04 octombrie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Mihai Manolescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Manolescu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!