AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Opinii >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 1973 din 26 mai 2016        Toate Articolele Autorului

CAMPANIE ELECTORALĂ PENTRU LOCALE 2016
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CAMPANIE ELECTORALĂ PENTRU LOCALE 2016 
  
Iată au mai trecut patru ani de la alegerile din 2012. Credeţi cumva că s-a schimbat ceva? Să zicem că pe ici pe colo s-a mai astupat câte o groapă pe cine ştie ce stradă? Că s-a mai terminat vreo construcţie pe undeva! Dar după cum observă cetăţenii mare lucru nu s-a făcut. Cum adică nu s-a făcut? Vorbim de realitatea concretă care se vede nu de cea care se raportează pe hârtie. Pe hârtie sunt multe dosare pline, însă în realitate nu se vede NIMIC. Consiliile locale au funcţionat normal, adică aleşii locali au participat la şedinţe, şi-au încasat îndemnizaţiile, dar pe teren nu am văzut NIMIC. 
  
Domnii primari aleşi au ocupat acele fotolii bine capitonate care le dă dreptul legea să le ocupe. Activitate însă nu prea a existat. De ce? Fiindcă proiectele elaborate doar de dumnealor nu s-au concretizat şi în teren, fiindcă ceilalţi aleşi adică domnii consilieri nu au fost de acord cu ele şi nu le-au VOTAT. Pe ici pe colo au fost şi realizări minore în raport cu potenţialul localităţilor respective. Rar unde proverbul; OMUL SFINŢEŞTE LOCUL, a devenit şi realitate! 
  
Noile alegeri vor aduce în prim-plan adevăratele realităţi arătate cu degetul de adversarii politici ai candidaţilor, fără însă o analiză exactă şi concretă a propriilor activităţi. 
  
A consemnat un alegător din România de astăzi, adică din anul 2016 
  
Referinţă Bibliografică:
CAMPANIE ELECTORALĂ PENTRU LOCALE 2016 / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1973, Anul VI, 26 mai 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!