CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Impresii >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 1908 din 22 martie 2016        Toate Articolele Autorului

NOROC BUN DOMNULE MIHAI LEONTE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
NOROC BUN domnule Mihai LEONTE 
  
,,Cunoscător al tainelor vieţii, încărcat de povara anilor care au trecut, dar pe care nu i-a uitat, ani care s-au schimbat şi l-au schimbat, ani trăiţi cu neguri şi lumini, cu tristeţi şi bucurii, cu realizări şi deziluzii, un vechi talent nativ, MIHAI LEONTE, transpune în versuri cele mai frumoase gânduri, simţuri, sentimente."scria despre Mihai LEONTE, 
  
profesor RAMONA POPESCU Moldova Nouă 
  
Nu voi face o recenzie a poeziilor scrise, acest lucru a fost făcut la vremea respectivă. Pentru mine Mihai LEONTE reprezintă prin scrierile lui, prin amintirile sale, minerul deosebit care a făcut cunoscute lumii gândurile sale despre acei care îşi trăiesc o mare parte din viaţă în adâncurile pământului, în mină. Prin cuvintele sale simple, prin descrierile sale elocvente, prin poeziile scrise despre mineri şi viaţa lor. prin dăruirea cu care transpune universul în care a trăit şi a muncit, mă apropie mai mult sufleteşte atât de domnia sa cât şi de aceasta lume magică în care şi eu am crescut, am trăit şi trăiesc . 
  
Este o mare onoare pentru mine sa mă pot numi prietena acestui minunat OM, cunoscut de prea puţină vreme, o mare onoare să pot citi minunatele poezii, amintirile domniei sale şi va fi o şi mai mare onoare pentru mine să pot citi şi acest nou volum ,,ARMONII MAJORE" pe care domnia sa îl pregăteşte, cu aceeaşi dăruire cu care ne-a obişnuit. 
  
,,NOROC BUN" domnule Mihai LEONTE, NOROC BUN maestre, pentru tot ce ai reuşit să evoci în scrierile domniei tale şi pentru tot ce va mai fi. 
  
Cu sincera preţuire şi stimă, 
  
Maria CUPŞA designer Baia Mare 
  
Referinţă Bibliografică:
NOROC BUN DOMNULE MIHAI LEONTE / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1908, Anul VI, 22 martie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!