AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Portret >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 1866 din 09 februarie 2016        Toate Articolele Autorului

POETUL MIHAI LEONTE A ÎMPLINIT 75 ANI 4
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
POETUL MIHAI LEONTE A ÎMPLINIT 75 ANI – 4 - 
  
„Chiar ajuns la vârsta de 75 ani, nu renunţ la scris şi la tipărit” 
  
Este destul de greu să supravieţuieşti din punct de vedere financiar ca scriitor 
  
Mihai Leonte a publicat şi publică în continuare pe diverse site-uri literare de pe internet creaţiile mai vechi şi mai noi. Activitate sa literară se regăseşte şi în reviste culturale cum ar fi „Ecouri literare” Vaslui, „AGERO” din Stuttgart, „Observatorul” din Toronto, „Visul” din Orăştie, „Slova Creştină” din Cluj-Napoca, revistele „Omenia”, „Confluenţe româneşti”. 
  
„După ce am început să-mi tipăresc vechile creaţii, am constatat că este util să caut banii necesari pentru ca ceea ce tipăresc să fie cu ISBN, înregistrat la Biblioteca Naţională, să primească acea cotă pentru ca scrierile mele să fie cunoscute mult mai bine. Astfel, primul meu volum cu ISBN a fost «Apogeul Metaforic», 2004. Pentru acest volum am primit sprijinul mai multor patroni din oraşul Moldova Nouă, dar şi sprijinul bănesc al Primăriei Moldova Nouă. Acum, când sunt la cele trei sferturi de veac, am tipărite peste 2500 pagini în volume proprii şi multe alte sute de pagini în antologii. Ca titluri personale am tipărite 14 volume. Lor li se adaugă diverse antologii pe care le-am iniţiat prin care am căutat să promovez debutanţii în literatură. 
  
Chiar ajuns la vârsta de 75 ani, nu renunţ la scris şi la tipărit alte volume. Nu sunt un profesionist în domeniu şi doresc să rămân liber, pentru a-mi exprima fără constrângeri ideile. Am încă suficiente proiecte de viitor. Chiar pe 19 ianuarie 2016 va ieşi de sub tipar volumul aniversar «Miracolul Anilor», în care sunt cuprinse, pe lângă versuri şi proză proprie, o mulţime de comentarii ale cititorilor adunate de pe internet. Desigur că şi în acest an voi încerca să coordonez o antologie cu tineri creatori de poezie şi alţi autori” ne-a precizat Mihai Leonte. 
  
http://www.crainou.ro/2016/01/14/chiar-ajuns-la-varsta-de-75-ani-nu-renunt-la-scris-si-la-tiparit/ 
  
Referinţă Bibliografică:
POETUL MIHAI LEONTE A ÎMPLINIT 75 ANI 4 / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1866, Anul VI, 09 februarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!