CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Impresii >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 1838 din 12 ianuarie 2016        Toate Articolele Autorului

PESTE 300.000 CITITORI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
PESTE 300.000 CITITORI 
  
Suntem în 12 ianuarie 2016. În data de 10 iunie 2015 aveam pe site-ul Confluenţe.ro peste 260.000 cititori. Dacă încerc să fac un calcul aritmetic în aproximativ 7(şapte) luni scrierile mele au avut peste 40.000 cititori. Desigur că site-ul aduce autorilor găzduirea pentru ca să-şi promoveze scrierile dumnealor. E un lucru deosebit de avantajos. 
  
Mulţumesc pe această cale domnului Octavian Lupu care se ocupă ca noi autorii să avem acest spaţiu. Mulţumesc la toţi cititorii care îmi parcurg scrierile. Pentru un autor este onorant să-i fie citite scrierile publicate pe diverse site-uri. 
  
Cu toate că am tipărite peste 2500(douămii) pagini în cele 14(patrusprezece) volume personale şi alte câteva sute de pagini în alte peste 14(patrusprezece) antologii. 
  
Chiar dacă sunt la o vârstă înaintată nu voi înceta să merg mai departe. 
  
Viaţa îşi are cele mai frumoase aspecte doar trecând prin ea… 
  
Cu deosebită şi sinceră preţuire, 
  
Autorul Mihai LEONTE din Moldova Nouă - ROMÂNIA 
  
http://confluente.ro/articole/mihai_leonte/profil 
  
Referinţă Bibliografică:
PESTE 300.000 CITITORI / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1838, Anul VI, 12 ianuarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!