AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Jurnal >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 1636 din 24 iunie 2015        Toate Articolele Autorului

ROMÂNI PREMIAŢI ÎN JAPONIA
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
ROMÂNI PREMIAŢI ÎN JAPONIA 
  
Iată că datorită unor persoane de suflet, artişti şi scriitori români ajung să fie cunoscuţi tocmai în Japonia Ţara Soarelui Răsare. Cine poate oare să facă autori români să fie cunoscuţi la capătul lumii? Doamna Floarea CĂRBUNE şi fiica domniei sale Cristina CĂRBUNE INOGUCHI, au făcut eforturi ca autorii români să poată participa la concursul anual Art&Life organizat de comunitatea românilor din Japonia. Timp de un an doamna Floarea CĂRBUNE cu eforturi deosebite adună volume, lucrări de artă pentru a putea să le prezinte poporului japonez, care după cum se ştie este mare iubitor de artă. În completarea efortului doamnei Floarea CĂRBUNE, prin fiica dumneaei Cristina CĂRBUNE INOGUCHI, căsătorită în Japonia, întăreşte efortul mamei sale organizând în Japonia prin eforturi conjugate cu românii de acolo concursul anual Art&Life prin care arta românească este promovată printre cetăţenii Japoniei. Căci artişti precum Constanţa ABĂLAŞEI-DONOSĂ şi graficiana Nynna VIZIREANU sunt cunoscuţi în lume, enumerând doar aceste nume printre multe altele. De asemeni scriitori şi poeţi al cărui nume va fi cunoscut acolo în Japonia şi mai mult după acest concurs. 
  
MULŢUMESC familiei CĂRBUNE pentru efortul de a ne promova cu eforturi financiare şi spirituale foarte consistente pe care noi beneficiarii le ştim mult mai puţin. 
  
Fiind beneficiarul a două diplome la acest concurs care ne onorează pe toţi transmit MULTE MULŢUMIRI ORGANIZATORILOR. 
  
A consemnat Mihai LEONTE, un autor din România premiat în Japonia. 
  
Notă; Aici aveţi lista completa cu numele celor premiaţi la acest concurs; 
  
https://pentruvoi.wordpress.com/2015/06/20/art-life-japan-2015-premiatii/ 
  
Referinţă Bibliografică:
ROMÂNI PREMIAŢI ÎN JAPONIA / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1636, Anul V, 24 iunie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!