CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Impresii >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 1537 din 17 martie 2015        Toate Articolele Autorului

AUTORI DESPRE ANTOLOGIA ACORDURI MOLDAVE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
AUTORI DESPRE ANTOLOGIA ACORDURI MOLDAVE 
  
Doamna Urfet SACHIR a scris; 
  
,,ACORDURI MOLDAVE" - O antologie deosebită în care am privilegiul să mă aflu între paginile sale, alături de poeți de valoare și alături de domnul Mihai LEONTE, sub coordonarea căruia a luat ființă această minunată carte pe care o voi păstra la căpătȃiul meu. Doresc ca, pe această cale, să adresez mulțumirile mele domnului Mihai LEONTE, colectivului de redacție a Editurii ARMONII CULTURALE și editorului, domnul Gheorghe A. STROIA. 
  
DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVANTEZE! 
  
Iată şi comentariul doamnei Flori GOMBOŞ; 
  
Creaţia se aseamănă cu dăruirea unui om care construieşte o casă nouă, pentru a fi locuită de un călător necunoscut.... 
  
Antologia ACORDURI MOLDAVE este o casă nouă în care sunt adunate zeci de creaţii, sub atenta coordonare a poetului Mihai LEONTE, omul cu atâta putere de dăruire şi de creare. Editorul Gheorghe STROIA, a preluat tipărirea la Editura ARMONII CULTURALE din Adjud. 
  
Le mulţumesc amândorura şi echipei editurii pentru acest volum , în paginile căruia mă aflu şi eu. 
  
Felicitări autorilor din antologie şi succes! 
  
Mihai LEONTE răspunde; 
  
Interesantă asocierea cu aceea de construcţie a unei case. Adevărul este că în orişice realizare trebuie să punem multă însufleţire. Sper că prin realizarea antologiei ACORDURI MOLDAVE 2015 fiecare autor a oferit cititorilor părţi din sufletul său. Mie îmi revine onoranta sarcină de a mulţumi tuturor pentru implicare... 
  
Flori GOMBOŞ comentează; 
  
Sper ca locuitorul din casa construită...adică cititorul...să fie mulţumit şi încântat de tot ceea ce va citi în acest volum. Mulţumesc frumos! 
  
Referinţă Bibliografică:
AUTORI DESPRE ANTOLOGIA ACORDURI MOLDAVE / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1537, Anul V, 17 martie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!