CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Impresii >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 1532 din 12 martie 2015        Toate Articolele Autorului

ANTOLOGIA ACORDURI MOLDAVE FINALIZATĂ
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
ANTOLOGIA ACORDURI MOLDAVE FINALIZATĂ 
  
Iniţial această antologie trebuia să se numească Bucuriile vieţii care fusese programată să apară încă din 2012, dar din motive diverse nu s-a finalizat! 
  
Pornind să realizez o nouă antologie, am constatat că au apărut mulţi autori care solicitau includerea în antologie din zona Suceava şi Fălticeni. Am decis împreună cu unii autori din antologie ca aceasta să se numească ACORDURI MOLDAVE. Totodată pe copertă s-a propus o lucrare a sculptorului centenar Ion IRIMESCU. Aici a intervenit problema dreptului de autor a lucrării care este în posesia Muzeului Ion IRIMESCU. S-a solicitat o aprobare scrisă din partea respectivului muzeu. Astfel s-a obţinut acceptul acestei instituţii. Împreună cu editorul Gheorghe A. STROIA directorul Editurii ARMONII CULTURALE ne-am consultat asupra unui preţ cât mai mic posibil pe un volum. Totuşi datorită comenzilor insuficiente, care au fost regretate până la urmă de autori, a trebuit să mergem cu actualul preţ, căci dacă preţul era mai mic se puteau comanda şi plăti mai multe volume. Dar totul a fost depăşit. 
  
Urmărind activitatea şi creaţiile celor incluşi în antologie, trebuie să remarc la unii autori activităţi literare şi artistice de mulţi ani. Lucru deosebit de benefic pentru tinerii debutanţi care au un exemplu concret în acest sens. Aici intervine regretul debutanţilor că nu au reuşit să comande mai multe volume din diverse motive. Sper că iniţiativa mea va fi preluată de unii autori mult mai tineri şi care prin participarea la astfel de acţiuni va fi în beneficiul dumnealor. Astfel dacă vor hotărî să se asocieze un număr redus de autori vor pute realiza ceea ce din acţiuni singulare nu vor putea realiza. Dacă voi fi solicitat desigur voi face totul pentru a le sprijini acţiunile. 
  
Reacţiile pozitive au început să apară de la unii autori incluşi în antologia ACORDURI MOLDAVE. 
  
Doamna Lena MICH a scris; 
  
Atâta timp cât ai un vis şi crezi cu tărie în şansele tale, totul este posibil ! 
  
Minunea s-a înfăptuit ! Pentru mine, chiar este o minune, să-mi văd numele şi creaţiile mele, alături de atâtea nume valoroase. Mă simt onorată şi asta o datorez în primul rând domnului Mihai LEONTE, care a făcut posibil ca şi câteva din creaţiile mele să apară într-o antologie cu alte creaţii de valoare. O să-i rămân veşnic datoare şi nu ştiu dacă un simplu MULŢUMESC din inimă este suficient pentru tot ce a făcut . 
  
Vă mulţumesc frumos, domnule Mihai LEONTE! 
  
Iar apoi vreau să vă mulţumesc, dumneavoastră, prieteni buni de pe NET. Cei care v-aţi sacrificat din timpul vostru şi preţ de câteva momente, aţi poposit la poeziile mele şi le-aţi apreciat, chiar dacă unele erau mai bune, altele mai puţin bune, dar mi-aţi dat curaj. Pentru fiecare cuvânt pe care l-am scris acolo, vă datorez vouă, cei care aţi fost alături de mine şi vă mulţumesc din inimă la fiecare. Voi, m-aţi făcut nemuritoare! 
  
Bunul Dumnezeu să vă ajute la fiecare, să va împliniţi orice vis! 
  
Dragă Lena MICH ai scris foarte frumos despre o acţiune necesară pentru promovarea noilor creatori de frumos. După cum ştii te-am remarcat cu mult timp înainte de aţi solicita participarea la această antologie. Continuând activitatea ta literară vei ajunge cu adevărat NEMURITOARE. Îţi doresc succese în viitor… 
  
A consemnat Mihai LEONTE, membru al Ligii Scriitorilor din România, Filiala Banat Timişoara. 
  
Referinţă Bibliografică:
ANTOLOGIA ACORDURI MOLDAVE FINALIZATĂ / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1532, Anul V, 12 martie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!