CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Opinii >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 1509 din 17 februarie 2015        Toate Articolele Autorului

BENEFICIILE UNEI ANTOLOGII
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
BENEFICIILE UNEI ANTOLOGII  
 
Dragii mei colaboratori din antologia ACORDURI MOLDAVE 2015 doresc să vă spun că realizând o antologie nu facem decât să ne promovăm reciproc creaţiile literare, în cazul acestei antologii; poezia.  
 
Antologia este o mini bibliotecă unde regăsim autori din cele mai diverse medii sociale şi de ce nu şi artistice. Experienţa acumulată cu prilejul realizării antologiilor anterioare mi-a oferit ocazia să promovăm mulţi autori tineri debutanţi în primă fază. Debutanţi au fost şi alţi autori cu o experienţă mai îndelungată, dar care nu aveau creaţii în nici un volum tipărit până la data includerii într-o antologie. Promovând astfel de antologii facem un act artistic absolut necesar şi benefic pentru toţi autorii.  
 
Nu-mi place să fac nominalizări, dar citind aproape toate creaţiile poetice incluse în noua antologie ACORDURI MOLDAVE am descoperit creaţii poetice deosebit de interesante. Pentru unii tineri debutanţi sper că după sumara apariţie în noua antologie îi va face pe autori să reflecteze mai mult asupra scrierilor pe care le oferă cititorilor, dar se creează şi obligaţia ca unii îndrumători, mai ales specialişti, respectivi profesori de limba română să-i îndrume mult mai atent pe cei care au înclinaţii spre a scrie proză sau poezie.  
 
Mi-am permis să adaug în mod GRATUIT pe câţiva autori, scoţându-i astfel din anonimat. Poate vor reuşi să meargă mai departe şi nu se vor pierde. La consacraţi şi debutanţi le doresc un viitor îndelungat în literatura română. Sper că fiecare dintre autorii participanţi la această antologie să-şi aducă o contribuţie la promovarea scrierilor colegilor care bat la uşile gloriei literare.  
 
A consemnat Mihai LEONTE coordonatorul antologiei ACORDURI MOLDAVE 2015.  
 
Referinţă Bibliografică:
BENEFICIILE UNEI ANTOLOGII / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1509, Anul V, 17 februarie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!