AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Impresii >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 1504 din 12 februarie 2015        Toate Articolele Autorului

2015 Mihai LEONTE, NOUL VOLUM MEANDRE ALTRUISTE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
2015 Mihai LEONTE NOUL VOLUM MEANDRE ALTRUISTE 
  
După volumul tipărit în 2014 MEMENTO AUSTER şi antologia AMETISTE MOLDAVE 2014 lansată la Petia în 19 septembrie 2014 aveam ceva material pentru un nou volum doar din creaţiile proprii, însă a publica doar ce am scris numai eu, mi se părea ceva nesemnificativ. Am început să adun diverse comentarii de la lansarea de la Petia, însă am constatat că fără interesantele articole ale domnului inginer Todirel CĂLUGĂRIŢA publicate în ZdpN, un ziar virtual distribuit pentru zona Fălticeni, volumul mi se părea a nu fi complet. I-am solicitat domnului Todirel CĂLUGĂRIŢA acceptul de prelua aceste articole pentru a le include în volumul meu MEANDRE ALTRUISTE. Dumnealui mi-a dat acceptul. Articolele publicate în ZdpN sunt adevărate bijutierii ziaristice, căci prezintă pe autorii incluşi în antologia AMETISTE MOLDAVE, într-un stil optimist ca pe un fel de fotografie a fiecărui autor. Ar fi fost o mare pierdere pentru cititor ca aceste articole să rămână doar în spaţiul virtual. 
  
De la evenimentul din 19 septembrie 2014 la inaugurarea Bibliotecii Mihai LEONTE Petia s-au realizat multe fotografii comentate de participanta la eveniment Ludmila BOLBOCEANU-GRAMA, profesor universitar din Chişinău, care riscau să se piardă şi ele pe internet, aşa de bine că le-am preluat şi pe acestea. 
  
Prefaţa sau cuvântul înainte, a fost scris de preotul Doctor în Teologie Florin GRIGORESCU, care a venit cu un eseu deosebit de cuprinzător despre creaţia autorului Mihai LEONTE. Vă mulţumesc Prea cucernice Părinte pentru efortul de a prezenta atât de elocvent conţinutul volumului MEANDRE ALTRUISTE. 
  
Prin conţinutul acestui nou volum al meu, care cuprinde versuri şi proză deopotrivă, am dorit ca cititorul să nu aibă timp a se plictisi în lectura sa. 
  
La realizarea copertei am ţinut cont de sfaturile competente ale doamnei Constanţa ABĂLAŞEI-DONOSĂ, care au simplificat mult emblema acestui volum. 
  
Iată că volumul MEANDRE ALTRUISTE a ieşit de sub tipar şi se află de acum în mâna mea, şi cât de curând volumul se va afla în mâinile a sute cititori. Spun asta fiindcă o mare parte din volume au ajuns la Biblioteca Mihai LEONTE din Petia pe care le-am donat şi vor ajunge implicit la mai mulţi cititori. În plus voi trimite la mai mulţi colaboratori incluşi în acest nou volum MEANDRE ALTRUISTE. 
  
Iubite cititorule, când vei avea în mână volumul MEANDRE ALTRUISTE vei simţi spiritul autorilor prezentaţi în volumul cu adevărat altruist, dar şi pe cel al autorului principal care semnează ca Mihai LEONTE. 
  
12 FEBRUARIE 2015 Moldova Nouă 
  
Referinţă Bibliografică:
2015 Mihai LEONTE, NOUL VOLUM MEANDRE ALTRUISTE / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1504, Anul V, 12 februarie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!