AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Evaluari >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 1475 din 14 ianuarie 2015        Toate Articolele Autorului

2014 ANUARUL FILIALEI BANAT A LIGII SCRIITORILOR
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
2014 ANUARUL FILIALEI BANAT A LIGII SCRIITORILOR  
 
Am primit în sfârşit exemplarul aşteptat din Anuarul Filialei Banat a Ligii Scriitorilor din România ediţia 2014 format A4. Cuprinsul celor 172 pagini este destul de variat ca şi conţinut dar ca şi autori incluşi în acest număr. Coordonatorii şi-au dat silinţa ca acest număr să fie cât se poate de consistent. Este de remarcat colaborarea şi contribuţia Consiliului judeţean Timiş care a sponsorizat 50% din preţul de tipărire.  
 
Dacă e să mă refer la ce este tipărit pot spune că s-a încercat includerea mai multor domenii care să-l facă pe cititor avid la informaţiile tipărite. Membrii marcanţi ai filialei au dorit prin articolele dumnealor să scoată în evidenţă anumite volume tipărite ale colegilor. Nu voi nominaliza pe cineva anume pentru a nu nedreptăţi pe unii colegi. Aceste nominalizări au fost scoase în evidenţă în capitolul; Cărţi publicate în 2014. Personal nu sunt inclus în acest capitol cu toate că în anul 2014 am tipărit 3(trei) antologii după cum urmează;  
 
- 19 ianuarie 2014 a apărut antologia de proză personală AMINTIRI MINIERE, la Editura ARMONII CULTURALE din Adjud, Director Gheorghe A. STROIA. Lansată în 19 ianuarie 2014 la Moldova Nouă.  
 
- 02 aprilie 2014 a apărut antologia de poezie personală MOZAIC AFECTIV, la Editura ARMONII CULTURALE din Adjud, Director Gheorghe A. STROIA. Premiată cu; Diplomă pentru antologia MOZAIC AFECTIV autor fiind Mihai LEONTE, la Festivalul Naţional de Poezie ,,Ion Budai DELEANU" ediţia a IV a 2014 de la Geoagiu.  
 
- 2014 am coordonat şi tipărit antologia AMETISTE MOLDAVE lansată în 19 septembrie 2014 la Inaugurarea Bibliotecii Mihai LEONTE din Petia.  
 
- 2014 am tipărit volumul personal MEMENTO AUSTER versuri şi proză Editura ARMONII CULTURALE din Adjud, Director Gheorghe A, STROIA.  
 
Cu toate că o notă informativă a fost trimisă coordonatorilor anuarului.  
 
Continuînd citirea anuarului descoperim articole interesante cu tematici diverse de la critica literară, la teme istorice sau reportaje de călătorie.  
 
Despre autorul Mihai LEONTE membru al acestei filiale din anul 2010, nu am dorit să mi se publice creaţii personale, ci am dorit să fie incluse în anuar articole scrise de alţii despre mine şi activitatea mea, autori independenţi de Filiala Banat Timişoara a Ligii Scriitorilor precum; Inginerul Todirel CĂLUGĂRIŢA cu articolul; Colaboratorul ZdpN, Mihai LEONTE, premiat la Festivalul Naţional de poezie Ion Budai Deleanu; Iată linkul; http://www.ziaruldepenet.ro/?x=9&y=3&s=Colaboratorul+Mihai+LEONTE+premiat şi ziaristul Sergiu BORHAN de la Monitorul de Suceava cu articolul; Biblioteca sătească „Mihai Leonte” şi Muzeul Sătesc, inaugurate ieri în satul Petia  
 
de Stelian BORHAN. Iată linkul; http://www.monitorulsv.ro/Cultural-local/2014-09-20/Biblioteca-sateasca-Mihai-Leonte-si-Muzeul-Satesc-inaugurate-ieri-in-satul-Petia#ixzz3E9EI5MPM  
 
Analizat acest anuar, al cincilea ca număr de apariţii, consider că va mulţumi cititorul prin conţinutul său variat. Autorilor membri ai Filialei Banat Timişoara a Ligii Scriitorilor din România revenindu-le sarcina de a îmbunătăţi conţinutul acestui anuar.  
 
Articol de Mihai LEONTE, membru al Ligii Scriitorilor din Romania Filiala Banat.  
 
Referinţă Bibliografică:
2014 ANUARUL FILIALEI BANAT A LIGII SCRIITORILOR / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1475, Anul V, 14 ianuarie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!