CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Impresii >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 1311 din 03 august 2014        Toate Articolele Autorului

ARTA VEŞNICĂ
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

ARTAVEŞNICĂ  

 

Nu oricine în lumea în care trăim este un talentat. Proverbul sau citatul spune că; Talentul este 99% transpiraţie şi doar 1% inspiraţie. Totuşi dacă te abaţi de la această regulă constaţi care este adevărul. A stăpâni o artă îţi trebuie cu adevărat multă muncă. Artistul este totuşi un om. Nu poate fi programat pe o anumită direcţie. El îşi urmează un crez propriu, ceea ce îl face să devină cu timpul o personalitate.  

Există în viaţa noastră a fiecărui individ în parte, momente când nu crezi că poţi merge mai departe. Dar atunci când întâlnim obstacole sau mici piedici şi trecem peste ele simţim o mare satisfacţie, iar drumul nostru spre viitor ni se pare mult mai simplu de parcurs. Poate pentru mulţi pare banal, dar marele filosof francez Voltaire (1694 – 1778) spunea: „ Numai cei puternici înving valurile vieţii”.  

Distinsa doamnă Constanţa ABĂLAŞEI-DONOSĂ este una dintre persoanele care au reuşit şi reuşesc să treacă prin valurile vieţii. Dumneaei fiind o artistă complexă în domeniul scrisului şi ale artelor plastice; grafică, desen şi nu în ultimul rând pictură. Sunt lucruri care nu sunt la îndemâna oricui, concentrate la o singură persoană. Pe lângă toate aceste daruri primite de la divinitate, Divinul Creator i-a mai hărăzit un dar de asemeni foarte util în relaţiile inter umane; darul prieteniei. Un dar care o propulsează mereu spre a realiza lucruri pe care alţii nu reuşesc, Prietenia a fost şi este asociată cu altruismul, acesta fiind un fel de a da totul şi a nu lua nimic. Caz rar, dacă nu tot mai rar, întâlnit în zilele noastre.  

O stimez sincer pe această doamnă, şi mă onorează faptul că m-a acceptat ca prieten al domniei sale. Din acest motiv îi doresc să meargă înainte cu toate forţele pe care le adună mereu.  

Doamnă Constanţa ABĂLAŞEI-DONOSĂ, fii puternică şi viitorul îţi va rezerva noi bucurii.  

 

Cu deosebită preţuire şi sinceritate,  

Mihai LEONTE din Moldova Nouă  

Referinţă Bibliografică:
ARTA VEŞNICĂ / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1311, Anul IV, 03 august 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!