CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Cugetari >  


Autor: Mihaela Tălpău         Publicat în: Ediţia nr. 1626 din 14 iunie 2015        Toate Articolele Autorului

Despre viață
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Viața este despre cum să păcălești moartea, trăind cele mai minunate experiențe! Nimic nu ne poate lua dreptul de a iubi și de a fi iubiți, nimeni nu poate hotărî pentru celălalt ce este bine sau rău. 
  
Viața este despre cum să trăim fără a deranja sau jigni pe cei din jur, fără a comite greșeli capitale, viața e un joc al luminii spirituale, al seninului din ochii noștri de copil care nu va înceta să-și trăiască visul în noi înșine. 
  
Viața e o flacără pe care fiecare o putem doar întreține sau o putem înteți, dându-le și altora din puterea luminii noastre. 
  
Viața e acum și mâine nu mai e. Tot ce putem face e să trăim zburând cu aripi diafane în cerul ei, când senin, când plin de nori. 
  
Viața e o întâmplare, o chimie sau un surâs al iubirii dintre două ființe. Indiferent din care motiv ești în viață, fii iubire, armonie și lumină! 
  
Nu m-am născut din iubire, dar m-am născut pentru a iubi necondiționat* dumnezeirea aceasta finită pentru mine, infinită pentru omenire. 
  
*Tu gândești în mine, eu gândesc în tine... asta e iubirea necondiționată... pe care nu cred c-o voi găsi vreodată... 
  
Referinţă Bibliografică:
Despre viață / Mihaela Tălpău : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1626, Anul V, 14 iunie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Mihaela Tălpău : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihaela Tălpău
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!