CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Mihaela Raşcu         Publicat în: Ediţia nr. 1892 din 06 martie 2016        Toate Articolele Autorului

Mihaela RAŞCU - TROFEUL „ARIPI DE PRIMĂVARĂ” 2016
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Liga Scriitorilor Români – Filiala Mureş, în parteneriat cu Fundaţia Transilvană ALPHA – Tg. Mureş, organizează în perioada 15 martie – 7 mai 2016, concursul internaţional de creaţie artistică pentru copii „Aripi de primăvară”.  
 
Concursul se desfăşoară pe două paliere, unul de creaţie literară iar celălalt de creaţie plastică şi are cinci secţiuni, delimitate pe grupe de vârste:  
- 6 ani;  
6-10 ani;  
10-14 ani;  
14-18 ani;  
18+ ani (lucrările celor mari pentru cei mici)  
 
Creaţiile literare, redactate cu diacritice în format Times New Roman, la 1,5 rânduri şi cu corp de literă 14, vor fi transmise până la data de 29 aprilie pe adresa de email mihaela.rascu@yahoo.com sau utilizând serviciile poştale la adresa fundaţiei: Fundaţia Transilvană ALPHA, Tg.Mureş, Aleea Vrancea, nr.1, CP 540517, jud.Mureş, cu menţiunea “pentru Trofeul ARIPI DE PRIMĂVARĂ” şi cu specificarea secţiunii în care se înscrie lucrarea.  
 
Creaţiile plastice (desene, grafică, picture, colaje, fişe, etc.), realizate prin orice gen de tehnică pe format A4, vor fi transmise până pe data de 15 aprilie 2016 pe adresa de email mihaela.rascu@yahoo.com sau utilizând serviciile poştale la adresa fundaţiei: Fundaţia Transilvană ALPHA, Tg.Mureş, Aleea Vrancea, nr.1, CP 540517, jud.Mureş, cu menţiunea “pentru Trofeul ARIPI DE PRIMĂVARĂ” şi cu specificarea secţiunii în care se înscrie lucrarea.  
 
Toate lucrările vor fi însoţite de o fişă personală a participantului la concurs, care va conţine următoarele date:  
Nume şi prenume participant  
Adresa de domiciliu  
Nr. Telefon  
Adresa email  
Vârstă (unitatea de învăţământ, clasa/grupa, îndrumător – unde este cazul)  
Acordul dreptului de publicare a materialului participant în concurs  
Fotografie (format .jpg pentru cele transmise pe email)  
 
Data limită a depunerii lucrărilor este 29 aprilie 2016. Jurizarea se va desfăşura în perioada 29 aprilie – 5 mai 2016, iar rezultatele finale vor fi comunicate până la data de 6 mai 2016. Atribuirea premiilor va avea loc într-un cadrul festiv, în data de 7 mai 2016, la sediul Fundaţiei Transilvane ALPHA.  
 
Lucrările cele mai reprezentative, vor face parte dintr-o culegere care va fi pusă la dispoziţia participanţilor, cititorilor sau oricărei categorii de solicitanţi, la sediul Fundaţiei Transilvane ALPHA din Tg.Mureş sau prin intermediul Ligii Scriitorilor Români – Filiala Mureş.  
 
Vă invităm deci, dragi copii, părinţi, fraţi, surori, mătuşi, bunici, cadre didactice, sau pur şi simplu persoană care ştie că are un talent literar sau plastic, fie că sunteţi în ţară, fie că valurile vieţii v-au purtat pe alte meleaguri, să ne încântaţi cu viziunea voastră asupra primăverii în toate sensurile ei posibile.  
 
Mihaela RAŞCU  
Târgu Mureş  
5 martie 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
Mihaela RAŞCU - TROFEUL „ARIPI DE PRIMĂVARĂ” 2016 / Mihaela Raşcu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1892, Anul VI, 06 martie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Mihaela Raşcu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihaela Raşcu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!